Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η star του Squid Game Hoyeon Jung είναι το νέο πρόσωπο του Louis Vuitton

Η star του Squid Game Hoyeon Jung είναι το νέο πρόσωπο του Louis Vuitton

Ο Louis Vuitton ανακοίνωσε, ως τη νέα global ambassador του οίκου, την πρωταγωνίστρια του Squid Game, τη Hoyeon Jung.

 

Το Squid Game κερδίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία, ως μια από τις καλύτερες σειρές του Netflix. Η πρωταγωνίστρια του η Hoyeon Jung, που έκανε το υποκριτικό της ντεμπούτο, θεωρείται το νέο καλύτερο μοντέλο της Κορέας. Ο οίκος Louis Vuitton τη διάλεξε ως το νέο πρόσωπο της καινούργιας καμπάνιας και ως την τελευταία brand ambassador του. Μάλιστα ο οίκος αποτέλεσε και το runway debut της το 2016.

 

Ερωτεύτηκα αμέσως το μεγάλο ταλέντο και τη φανταστική προσωπικότητα της Hoyeon και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο του ταξιδιού που ξεκινήσαμε στη Louis Vuitton πριν από μερικά χρόνια”, δήλωσε ο Nicolas Ghesquière.

 

 

“Έχω την τιμή να ξεκινήσω την καριέρα μου στην υποκριτική με τη Louis Vuitton, με την οποία συνεργάστηκα καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ως μοντέλο. Ανυπομονώ για τη συνεργασία μας ως παγκόσμιος πρεσβευτής της μάρκας”, δήλωσε η Jung.

 

 Γνωρίστε την Jung καλύτερα εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.