Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Selena Gomez πιο αληθινή από ποτέ στο ντοκιμαντέρ My Mind & Me

Η Selena Gomez πιο αληθινή από ποτέ στο ντοκιμαντέρ My Mind & Me

Έτοιμη να δείξει όλη την αλήθεια της. Η Selena Gomez κυκλοφόρησε το trailer για το βιογραφικό ντοκιμαντέρ της, My Mind & Me.

 

Χαρούμενη, λυπημένη, ενθουσιασμένη και πιο αληθινή από ποτέ. Η Selena Gomez εδώ και αρκετά χρόνια φαίνεται και είναι αποφασισμένη να μιλήσει για όσα της συμβαίνουν. Για το πώς βιώνει εύκολες και δύσκολες καταστάσεις, τονίζοντας τη σημασία της ψυχικής υγείας. Η δικιά της ψυχολογία δοκιμάστηκε πολλάκις και όλο αυτό της έδωσε της έδωσε το πάτημα να μιλήσει και να ζητήσει βοήθεια. Μέσα από το ντοκιμαντέρ My Mind & Me, η τραγουδίστρια- ηθοποιός θαμοιραστεί με το κοινό στιγμές από τον ιδιωτικό της κόσμο.

 

 

Το μυαλό μου και εγώ. Δεν τα πηγαίνουμε καλά μερικές φορές και είναι δύσκολο να αναπνεύσουμε. Αλλά δε θα άλλαζα τη ζωή μου. Με αυτήν την ισχυρή και ειλικρινής δήλωση η Selena Gomez κυκλοφόρησε το trailer του ντοκιμαντέρ στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

Η ταινία θα επικεντρωθεί στα επιτεύγματά της, καθώς και στις προσωπικές της προκλήσεις. Το πώς ενώ καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή πάντα κάτι απροσδόκητο την τραβάει στο σκοτάδι. Αυτό το ακατέργαστο ντοκιμαντέρ καλύπτει το εξαετές ταξίδι της σε ένα νέο φως. Το My Mind & Me θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου στο Apple Tv.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.