Home / Men  / Η Samsøe Samsøe μάς προετοιμάζει για περιπέτειες με τη Nordisk 2.0

Η Samsøe Samsøe μάς προετοιμάζει για περιπέτειες με τη Nordisk 2.0

Ετοιμαστείτε για την ύπαιθρο! Η σκανδιναβική μάρκα Samsøe Samsøe κυκλοφόρησε τη συλλογή Nordisk 2.0!

 

 

Το γνωστό σκανδιναβικό brand Samsøe Samsøe επιστρέφει με μία ολοκαίνουργια συλλογή Nordisk 2.0. Ειδικά επιλεγμένα κομμάτια μάς προετοιμάζουν για περιπέτεια! Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι ενδείκνυται μόνο για θάλασσες και παραλίες; Αποτελεί ιδανική εποχή για να οργανώσουμε μία εκδρομή στο βουνό ή να κάνουμε camping στη φύση, καθώς οι θερμοκρασίες δεν είναι όσο χαμηλές είναι τον χειμώνα. Η νέα Nordisk συλλογή περιλαμβάνει τα κατάλληλα είδη για μία νύχτα δίπλα στη φωτιά με διαμονή στη φύση.

 

 

Όσα θα χρειαστείτε για προστασία σε εξωτερικούς χώρους έρχονται από την Samsøe Samsøe. Και φυσικά όλα με βάση το χρώμα και την καλή διάθεση. Τολμηρές αποχρώσεις όπως galaxy blue, iced acqua, balsam green και radiant yellow. Η Nordisk 2.0 συλλογή περιλαμβάνει μαχαιροπίρουνα, πιάτα, κούπες και μία τσάντα για να μεταφέρετε τα πάντα.

 

Samsøe Samsøe

 

Παράλληλα, τα καινοτόμα προιόντα είναι εμπνευσμένα από το έργο της designer Fatima Fransson. Η καλλιτέχνης έδωσε στα αντικείμενα μία μονοχρωματική αισθητικά, συνδυάζοντας το προϊόν με ένα αντίστοιχο έργο τέχνης. Η καινούργια σειρά του brand Samsøe Samsøe είναι διαθέσιμη στο official site, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα. Δείτε αυτό το καλοκαίρι αλλιώς και ετοιμαστείτε για μία μεγάλη περιπέτεια, χωρίς να ξεχάσετε να οργανωθείτε κατάλληλα!

 

Samsøe Samsøe

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.