Home / Fashion  / Η Sailor Moon γιορτάζει 30 χρόνια παρέα με τον Jimmy Choo

Η Sailor Moon γιορτάζει 30 χρόνια παρέα με τον Jimmy Choo

Sailor Moon
Η Pretty Guardian Sailor Moon έχει την 30η επέτειό της και γιορτάζει με μία εντυπωσιακή Jimmy Choo capsule collection!

 

 

Η διάσημη manga, Pretty Guardian Sailor Moon, συνεργάζεται με τον σχεδιαστή Jimmy Choo με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων της! Εμπνευσμένη από την ατομικότητα και τη γυναικεία ενδυνάμωση, η συγγραφέας Naoko Takeuchi αφήνει το δικό της στίγμα στο γνωστό shoe brand. Αυτή η συνεργασία στοχεύει στο να συνδυάσει τα οράματα των δύο γυναικών, γιορτάζοντας την αδιαμφισβήτητη επιρροή της Sailor Moon στην pop κουλτούρα και τη μόδα. Η μοναδική συλλογή υποδημάτων και αξεσουάρ είναι πραγματικά εντυπωσιακή και θα κάνει κάθε look να ξεχωρίσει!

 

Sailor Moon

 

Το Pretty Guardian Sailor Moon είναι ένα μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο. Ένα manga και ένα anime που αντηχεί στην ψυχή, γεφυρώνει πολιτισμούς και γλώσσες. Μιλά σε διαφορετικές γενιές και μας φέρνει όλους μαζί. Αυτό είναι που με τράβηξε στο να γιορτάσω μαζί της τα 30 της χρόνια, μέσω αυτής της συνεργασίας. Το να μπορώ να συνεργάζομαι τόσο στενά με τη Naoko Takeuchi ήταν τόσο μοναδικό. Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τις κοινές μας αξίες. Όχι μόνο για τη γυναικεία ενδυνάμωση! Αλλά και για την ικανότητα της μόδας να εμπνέει τη συμμετοχή και την ατομικότητα μέσω της προσωπικότητας και της αυτοπεποίθησης. Η έννοια της μεταμόρφωσης μέσω της μόδας είναι κεντρική για τη Naoko Takeuchi. Τα ρούχα παίζουν ζωτικό ρόλο στην ταυτότητα των super ηρωίδων της, ειδικά τα παπούτσια τους. Ο πιο ισχυρός μετασχηματιστής που μπορούν να έχουν.

 

 

“Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που οι χαρακτήρες και οι ιστορίες που προήλθαν από τη φαντασία μου αγαπήθηκαν από πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό που ήταν πάντα πραγματικά σημαντικό για μένα είναι η νεανική, καθαρή φαντασία και η δύναμη των νεαρών κοριτσιών. Πιστεύω ότι η μάρκα Jimmy Choo έχει επίσης αυτές τις αξίες!”, 

Sailor Moon

 

www.jimmychoo.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.