Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Sadie Sink πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Stella McCartney

Η Sadie Sink πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Stella McCartney

sadiesnik

Η σχεδιάστρια Stella McCartney εξερευνά μία εκρηκτική θηλυκή πλευρά, παρέα με την ηθοποιό Sadie Sink.

 

 

Νωρίτερα αυτού του μήνα η Stella McCartney παρουσίασε τη νέα της συλλογή, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, στο Pompidou Center, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Η τοποθεσία επιλέχθηκε για να υμνήσει τον Αμερικανό ζωγράφο και γλύπτη Frank Stella, ο οποίος αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για την καμπάνια FW22.

Η Stella by Stella collection ερμήνευσε εκ νέου τα έργα τέχνης του διάσημου καλλιτέχνη, μέσα από tailored essentials και τολμηρά αξεσουάρ.

 

 

Η ηθοποιός και vegan ακτιβίστρια Sadie Sink πρωταγωνίστησε στην καμπάνια. Φωτογραφήθηκε στη φύση, από τον Theo Wenner, ανάμεσα στα γλυπτά του καλλιτέχνη από την gallery The Ranch του Montauk, φορώντας τα καινούργια και εντυπωσιακά κομμάτια της σχεδιάστριας.

Τα μινιμαλιστικά, μαξιμαλιστικά και αφηρημένα prints, τα γραφικά και τα γλυπτά του Frank ενσωματώνονται σε midi φορέματα φιλικά προς το περιβάλλον, προσαρμοσμένα πουκάμισα, βελούδινες cowboy μπότες μέχρι το γόνατο, παλτό χωρίς γούνα και vegan τσάντες.

 

 

Στην collection κυριάρχησαν οι ηλεκτρικές αποχρώσεις του μοβ και του μπλε, παραπέμποντας στα παραδοσιακά μοτίβα και τις δημοφιλείς χρωματικές παλέτες του καλλιτέχνη.

Σε όλο το μήκος της συλλογής αναδεικνύεται η vegan και eco friendly φιλοσοφία της Stella McCartney.

 

 

www.stellamccartney.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.