Home / Good Life  / Η Ruinart διοργανώνει τις πιο γευστικές εορταστικές εκδηλώσεις

Η Ruinart διοργανώνει τις πιο γευστικές εορταστικές εκδηλώσεις

Ruinart
H Ruinart, διατηρώντας την κομψότητα και τον vintage αέρα της, αποχαιρετά το 2022 με τις πιο γευστικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τα πιο luxurius εορταστικά δώρα.

 

Η Ruinart, ως ο παλαιότερος εδραιωμένος οίκος σαμπάνιας από το 1729, δε σταματά να καινοτομεί,.παραμένοντας πιστή στη luxurius φινέτσα της. Διατηρεί τον vintage αέρα της, προσδίδοντας σε όλα της τα προϊόντα την απόλυτη αίσθηση της πολυτέλειας. Το luxurius brand επιδιώκει να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο το 2022. Δίνει το δικό της τέλος σε αυτήν τη χρονιά,.με μοναδικές εκδηλώσεις και Χριστουγεννιάτικα δώρα.

 

Ruinart

 
End of the year brunch

Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, η Ruinart διοργανώνει το πιο κομψό εορταστικό brunch, στις υπέροχες εγκαταστάσεις της, στο Reins της Γαλλίας. Το Christmas brunch είναι ειδικά διαμορφωμένο για να ταιριάζει με τις γεύσεις της σαμπάνιας του brand. Ένα γευστικό απεριτίφ, ένα μενού τεσσάρων πιάτων με τα καλύτερα εποχιακά προϊόντα και τα Dom Ruinart Blanc de Blancs 2010 και Dom Ruinart Rosé 2007 cuvés συνθέτουν την πιο πολυτελή εορταστική εμπειρία.

 

 

Afternoon Tea

Τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα το απόλυτο Afternoon Christmas Tea, με εκλεκτά αρτοσκευάσματα που ταιριάζουν απόλυτα με το Ruinart Rosé.

 
Ruinart

 

End of the Year Dinner

Ταυτόχρονα, το brand διοργανώνει στo mansion της το πιο εορταστικό δείπνο. Ένα μενού 5 πιάτων, εμπνευσμένο από τα νοσταλγικά Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, συνδυάζεται με τις iconic γεύσεις του brand, κλείνοντας με τον καλύτερο γευστικό τρόπο τη φετινή χρονιά.

 

 

Ruinart Champagne Bar

Στο πλαίσιο αυτών των μαγευτικών εκδηλώσεων, εγκαινιάζεται ένα ιδιαίτερο bar σαμπάνιας. Μέσω του à la carte μενού, οι επισκέπτες της Ruinart θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη φρεσκάδα και.τον αρωματικό πλούτο των ποτών του brand. Τη γευστική αυτή εμπειρία έρχεται να ολοκληρώσει ένα μενού βασισμένο σε ισπανικά σνακ (Tapas Menu), απόλυτα ταιριαστό στη βραδιά.

 

Ruinart

 

Ruinart Blanc de Blancs cuvée

Για να αποχαιρετήσει τη φετινή χρονιά, το brand τύλιξε το εμβληματικό Blanc de Blancs cuvée σε μία δερμάτινη θήκη,.μετά από δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης. Το οικολογικά σχεδιασμένο περίβλημα συνδυάζει άψογα την εμβληματική σιλουέτα του χαρακτηριστικού μπουκαλιού με τη γευστική ακεραιότητα του εμβληματικού ποτού.

 

 
Dom Ruinart 2010

Το Dom Ruinart 2010 είναι ο συνδυασμός ενός τρύγου με ένταση και μιας σημαντικής οινολογικής αλλαγής του φελλού, που φέρνει ακόμα μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στο κρασί. Η θήκη δώρου crayères, που ντύνει το εορταστικό ποτό,.είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά. Αυτή η ιδιαίτερη ανάγλυφη και ακανόνιστη υφή της, που μοιάζει με κιμωλώδη βράχο, ταιριάζει άψογα με τη μοναδική γεύση του ποτού.

 

Ruinart

 

Εδώ θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις μοναδικές εορταστικές εκδηλώσεις της Ruinart. 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada