Home / Beauty  / Η Rosie Huntington Whiteley μας καλωσορίζει στο δικό της κόσμο ομορφιάς με το Rosie Inc.

Η Rosie Huntington Whiteley μας καλωσορίζει στο δικό της κόσμο ομορφιάς με το Rosie Inc.

Η Rosie Huntington Whiteley παρουσιάζει το Rosie Inc. το δικό της beauty brand με βιώσιμα και καθαρά καλλυντικά.

 

Άλλη μια επώνυμη που θα ιδρύσει το δικό της beauty brand. Ωστόσο, η Rosie Huntington Whiteley θέλει να μας διαψεύσει παρουσιάζοντας το Rosie Inc ως μια δουλειά 20 χρόνων. Συνεργασίες με επιτυχημένες επιχειρήσεις ομορφιάς, αλλά και εσωρούχων, όπως η Marks & Spencer, διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο για τη δημιουργία του brand της. Ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram της θα δεις πώς το μοντέλο χαρακτηρίζεται από μια μοναδική και elegant αισθητική που ελπίζουμε ότι θα αποτυπώσει και στη δικιά της εταιρεία.

 

 

Έπειτα από χρόνιες συζητήσεις και έρευνες η Rosie θέλει να σιγουρευτεί πως θα μεταδώσει μια αυθεντικότητα σε κάθε προϊόν. Μέσα από την ιστοσελίδα ο καθένας έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους ανθρώπους που συμμετείχαν, καθώς και τη δημιουργική διαδικασία.

 

 

Σχεδόν κάθε κομμάτια μπορεί να είναι ένα κομμάτι πολλαπλών χρήσεων. Φροντίζει για την επιδερμίδα και το μακιγιάζ, συνάμα και για το περιβάλλον. Η πρώτη κυκλοφορία θα γίνει αποκλειστικά στα Sephora στις 27 Αυγούστου με τίτλο Modern Essentials.

 

www.rosieinc.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.