Home / Beauty  / Η PUPA δίνει την πιο ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος και προσώπου!

Η PUPA δίνει την πιο ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος και προσώπου!

Τα νέα body και face treatment προϊόντα από την PUPA ήρθαν και υπόσχονται να απογειώσουν την περιποίηση της επιδερμίδας σου!

 

 

Μία έκρηξη χρωμάτων και αισθήσεων περιμένει να την ανακαλύψετε χάρη στη νέα συλλογή του beauty brand PUPA. Εκπληκτικά προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα! Μία σειρά περιποίησης που θα απογειώσει τη skin care ρουτίνα σου, εμπλουτίζοντας την με πλούσια φυσικά συστατικά. Τα καινούργια beauty products δημιουργήθηκαν με βάση τις αρχές του skinimalism. Μόνο τα απαραίτητα προϊόντα για να είναι η καιθημερινότητά σου απλή, αλλά και βιώσιμη. Ποια είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα body και face treatment κομμάτια;

 

 

Καθαρισμός, ενυδάτωση, απολέπιση, αντιγυραντική δράση, σύσφιξη, προστασία και αναδόμηση. Για το πρόσωπο θα βρείτε cleanser, ενυδατική, τονωτική lotion, μάσκα και δύο serum! Προϊόντα που στοχεύουν σε ένα καθαρό, υγιές και λαμπερό δέρμα, κατάλληλα προετοιμασμένο για να υποδεχτεί το μακιγιάζ σας. Πέντε items εγγυώνται όλα τα παραπάνω, εύκολα και πάντα αποτελεσματικά!

Όσον αφορά στην περιποίηση του σώματος η Pupa προτείνει δύο φανταστικά και απαραίτητα products! Η επιδερμίδα του σώματος χρειάζεται ένα scrub για απολέπιση και μία κρέμα για φουλ ενυδάτωση. Και επειδή το συγκεκριμένο brand είναι σαφώς υπέρ της απλότητας και της πρακτικότητας στη ρουτίνα περιποίησης δημιούργησε και ένα επαναστατικό προϊόν. Μία ενυδατική με τρεις λειτουργίες! Σώμα, πρόσωπο και χέρια! Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, όλα τα δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα της σειράς αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και είναι απαλλαγμένα από ζωικά παράγωγα.

PUPA

www.pupamilano.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.