Home / Men  / Η On The Mountain συλλογή μάς προσκαλεί στον κόσμο του snowboard!

Η On The Mountain συλλογή μάς προσκαλεί στον κόσμο του snowboard!

Η δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης του snowboard, Chloe Kim, συνεργάζεται με τη Roxy, λανσάροντας την πιο fashionable snowboarding συλλογή. Η νέα On The Mountain collection καλεί τους λάτρεις του βουνού στην πιο μοδάτη χειμερινή περιπέτεια!

 

Το brand εξοπλισμού για winter sports επεκτείνει τις συνεργασίες του, προσκαλώντας τη Chloe Kim σε ένα νέο collaboration. Η δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης του snowboard συναντά τη Roxy Snow στο Saas Fee, με σκοπό να διαφημίσει τα προϊόντα της νέας καμπάνιας On The Mountain. Με τη νέα κολεξιόν, λάτρεις του snowboard και μη μπαίνουμε στον κόσμο των χειμερινών extreme sports!

 

 On the Mountain

 

Η Chloe Kim είναι η νεότερη χρυσή Ολυμπιονίκης στην ιστορία του snowboarding. Η αφοσίωση και το πείσμα της τόσο στο άθλημα που υπηρετεί,.όσο και στην ίδια της τη ζωή, την κάνουν και ξεχωρίζει. Και φυσικά, μια τέτοιου είδους φυσιογνωμία δε θα μπορούσε να λείπει από την ομάδα της Roxy Snow.

 

 On the Mountain

 

“Είναι σημαντικό για μένα να συνεργάζομαι με επωνυμίες που υποστηρίζουν τα όνειρά μου εντός και εκτός βουνού”, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία η Chloe Kim.Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που έγινα μέλος της οικογένειας της Roxy! Ήταν μια καταπληκτική διαδικασία που δουλεύω σε αυτή τη συλλογή. Όταν συνεργάζεσαι με μια ομάδα τόσων ταλαντούχων ατόμων, όλα είναι εύκολα. Έκαναν το όραμά μου να ζωντανέψει.”

 

Η On The Mountain collection διατίθεται σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και θα περιλαμβάνει αδιάβροχα, ελαφριά υφάσματα, καθώς και την τεχνολογία HydroSmart της Roxy, η οποία παρέχει μόνωση σε γιακά, θερμαντικά για λαιμό και γάντια με επένδυση, ενώ παράλληλα διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο.

 

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις 9 Νοεμβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Roxy, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

www.roxy.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada