Home / Fashion  / Η Olympia Bag του Burberry περιέχει την ουσία της θηλυκότητας

Η Olympia Bag του Burberry περιέχει την ουσία της θηλυκότητας

Olympia Bag

Ο οίκος Burberry ανανεώνει την iconic Olympia Bag με πρωταγωνίστριες την Kendall Jenner, Fka Twigs και Shygirl Stun.

 

Courtesy of Burberry

 

Η κλασσική και iconic τσάντα του οίκου Buberry κυκλοφορεί σε καινούργια και συναρπαστικά σχέδια. Ο Ricardo Tisci παρουσιάζει τη νέα Olympia Bag, μια τσάντα- υπογραφή του οίκου. Στη συνοδευτική καμπάνια πρωταγωνιστούν οι Kendall Jenner, Fka Twigs και Shygirl Stun. Με ένα μινιμαλιστικό σκηνικό, από κλασικό μπεζ και Burberry printed μάρμαρο. Η πρόσφατη κυκλοφορία διαθέτει μια ανανεωμένη σειρά μεγεθών και χρωματισμών.

 

Courtesy of Burberry

 

Αποχρώσεις Warm Sand, Black, Burgundy, Marigold, Pale Blue και Juniper Green θα δώσουν χρώμα στα σύνολα σας. Κατασκευασμένες στην Ιταλία, η μοναδική καμπύλη, που διαθέτουν, δημιουργεί μια αθλητική “’αύρα”. Το δερμάτινο και soft ημισέληνο σχήμα της τσάντας, σε συνδυασμό με το επίχρυσο υλικό και το Burberry λογότυπο, αποτυπώνουν τη διαχρονική απλότητα του οίκου.

 

Courtesy of Burberry

 

“Όταν σχεδίασα την Olympia, σκέφτηκα να δημιουργήσω την τέλεια μορφή μιας τσάντας, κάτι που θα μπορούσε να συλλάβει την ουσία της θηλυκότητας. Έτσι, για την εκστρατεία, ήθελα να γιορτάσω με τρεις απίστευτες γυναίκες στη ζωή μου, που ενσαρκώνουν τη δύναμη και την ομορφιά της γυναικείας ενέργειας. Kendall Jenner, Fka Twigs και Shygirl Stun Αυτές οι γυναίκες είναι εκπληκτικά ταλαντούχες με αυτοπεποίθηση, και έχουν μια φυσική αγριότητα και αποφασιστικότητα να χαράξουν τα δικά τους μονοπάτια. Κάθε μια, ελεύθερα, να εκφράζει την πρωτοτυπία τους, μέσω της δημιουργικότητάς τους”, δήλωσε ο Ricardo Tisci.

 

Olympia Bag

Courtesy of Burberry

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.