Home / Beauty  / Η Olay θα κυκλοφορήσει μία eco-friendly ενυδατική κρέμα

Η Olay θα κυκλοφορήσει μία eco-friendly ενυδατική κρέμα

Η Olay θα κυκλοφορήσει μία eco-friendly ενυδατική κρέμα
Όταν ο beauty κόσμος προσπαθεί να σώσει τον πλανήτη. 

Υιοθετώντας τους κανόνες και τις πρακτικές της κυκλικής οικονομίας, το δημοφιλές beauty brand Olay, αποφάσισε να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2019 μία νέα ενυδατική κρέμα προσώπου, σε επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία με σκοπό να μειώσει την χρήση πλαστικού. Άλλωστε είναι γνωστό πως οι εταιρείες καλλυντικών σπαταλούν πολύ πλαστικό και είναι απαραίτητο σήμερα να γίνονται τέτοιες κινήσεις από τα brand κολοσσούς, όπως και τις μικρότερες εταιρείες ώστε να συμβάλουν όλοι στην προστασία του περιβάλλοντος. 

 

Η Olay θα κυκλοφορήσει μία eco-friendly ενυδατική κρέμα

 

Η Olay μας δείχνει τον τρόπο για να προστατέψουμε το δέρμα και τον πλανήτη μας. 

Η εταιρία Olay, που ανήκει στον κολοσσό Procter & Gamble είχε τη σκέψη να υιοθετήσει πρακτικές αειφορίας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο για αρκετούς μήνες έκανε δοκιμές για να προχωρήσει το νέο της καινοτόμο και οικολογικό project. H ενυδατική της κρέμα πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ένα δοχείο από ανακυκλωμένο χαρτί, στο οποίο μάλιστα η συσκευασία είναι περισσότερο λιτή ώστε να γίνει μείωση των πόρων που θα χρησιμοποιηθούν. 

 

Η Olay θα κυκλοφορήσει μία eco-friendly ενυδατική κρέμα

 

 

Η Anitra Marsh, διευθύντρια επικοινωνίας του τομέα περιποίησης της P&G δήλωσε σχετικά με το eco εγχείρημα: Θέλουμε να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου σχετικά με την νέα μας οικολογική κυκλοφορία. Πιστεύουμε όμως το κοινό θα αγκαλιάσει θερμά την προσπάθειά μας, καθώς το target group στο οποίο στοχεύουμε είναι μεταξύ της δεύτερης και τρίτης δεκαετίας της ζωής του, γεγονός που το κατατάσσει σε μία ηλιακή ομάδα περισσότερο οικολογικά ευαισθητοποιημένη. 

 

Επικροτούμε την αειφορική πρωτοβουλία του brand Olay και αναμένουμε και άλλες beauty εταιρίες να πάρουν παράδειγμα. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!