Home / Beauty  / Η Naomi Campbell είναι το πρόσωπο της Nars Cosmetics!

Η Naomi Campbell είναι το πρόσωπο της Nars Cosmetics!

Η Naomi Campbell στην πρώτη της beauty καμπάνια!

 

Το supermodel της δεκαετίας του ’90, με τη τεράστια καριέρα, έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να εργάζεται σε συγκεκριμένα project. Πρόσφατα επέλεξε να συνεργαστεί με τη Nars Cosmetics και να κάνει την πρώτη της beauty καμπάνια. 

 

Η εκτυφλωτική καλλονή είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν πως δεν έχει ξανακάνει φωτογράφιση για τον χώρο ομορφιάς, καθώς δεν της είχε, λόγω του χρώματός. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει το 2017: “Δεν έχω κάνει ποτέ  εκστρατεία ομορφιάς. Οι άνθρωποι συνήθιζαν να μου λένε,” Ω! Έχεις όμορφο δέρμα ” και παρόλα αυτά δεν έκανα ποτέ καμπάνια ομορφιάς”.

 

 

Όμως η εταιρεία καλλυντικών Nars Cosmetics δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή σε ό,τι αφορά το μοντέλο που θα είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της για την Άνοιξη 2019. Η εντυπωσιακή Naomi Campbell ποζάρει στον φακό του François Nars, ιδρυτή του κορυφαίου brand και φωτογράφου, δείχνοντάς μας την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της! 

 

 

Η καλλονή δήλωσε πως είναι εξαιρετικά χαρούμενη για τη συγκεκριμένη συνεργασία, ενώ σε ένα σχετικό ποστ που ανέβασε στο instagram της, έγραψε: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που είμαι το πρόσωπο της Nars Cosmetics.”

 

https://www.instagram.com/p/BrlOETDA3Ha/

 

www.narscosmetics.co.uk

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!