Home / Fashion  / Η MUSA Collection προάγει τη βιωσιμότητα, την ενδυνάμωση και την ηθική

Η MUSA Collection προάγει τη βιωσιμότητα, την ενδυνάμωση και την ηθική

Ανακαλύψτε την καινούργια συλλογής της MUSA, του brand που κινείται με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την ηθική, δημιουργώντας premium ρούχα και αξεσουάρ.

 

 

Τον Απρίλιο του 2020 η Νάσια Φιλιππίδη, μετά από χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό, με την ενασχόληση στο τομέα του marketing και της βιώσιμης μόδας, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Ίδρυσε την MUSA, με στόχο να εφαρμόσει τις αρχές της βιώσιμης και ηθικής μόδας και να μας παρακινήσει να σκεφτούμε τι αγοράζουμε και τι επιλέγουμε να αγγίξει το σώμα μας. Αντλώντας έμπνευση από τις 9 μούσες της αρχαιότητας, όπου η κάθε μία έχει τη δικιά της προσωπικότητα, προωθεί τη σημασία της ανάδειξης της μοναδικής προσωπικότητάς μας.

 

 

Η φιλοσοφία και η ταυτότητα του brand εμπερικλείει τις έννοιες της βιωσιμότητας, της ηθικής και της ενδυνάμωσης. Βασίζεται σε μια minimal capsule wardrobe philosophy. Σύμφωνα με αυτή τη φιλοσοφία υιοθετούμε την άποψη των λίγων, διαχρονικών και ποιοτικών κομματιών, όπου το ένα αγκαλιάζει το άλλο, δημιουργεί διαφορετικά στυλ και προσωπικά statements.

 

 

Η καλοκαιρινή συλλογή ονομάζεται Elysian (beautiful/creative/peaceful) #SustainablyInspired, αποτελείται από κομμάτια που έχουν φτιαχτεί από φυσικά και βιώσιμα υφάσματα και στοχεύει στο να μας εμπνεύσει να “φοράμε τον εαυτό μας”. Αυτό, για τη MUSA, είναι το πρώτο βήμα για μια βιώσιμη μόδα. Όλα τα υφάσματα και τα υλικά προέρχονται από ελληνικές επιχειρήσεις, στηρίζοντας την ελληνική κοινότητα και οικονομία.

 

 

www.musacollection.gr

Instagram : musacollectiongr

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.