Home / Beauty  / Η Miley Cyrus γιορτάζει τη δύναμη της έκφρασης με το νέο άρωμα του Gucci

Η Miley Cyrus γιορτάζει τη δύναμη της έκφρασης με το νέο άρωμα του Gucci

Ο Alessandro Michele και ο οίκος Gucci εμπιστεύτηκαν τη Miley Cyrus για την καμπάνια του νέου αρώματος.

 

Ο οίκος Gucci παρουσιάζει το νέο άρωμα Flora Gorgeous Gardenia με πρωταγωνίστρια την pop τραγουδίστρια Miley Cyrus. Ένα λουλουδάτο άρωμα φτιαγμένο για ελεύθερα πνεύματα. Η ιστορία ξεκινάει με έναν κόσμο φαντασίας, εμπνευσμένο από τα ιαπωνικά anime και την pop κουλτούρα.

 

 

Η μυστηριώδης δύναμη του λουλουδιού γαρδένια βρίσκεται στο επίκεντρο της δημιουργίας του αρώματος. Συνοδεύεται από γιασεμί, αχλάδι και μια νότα από καφέ ζάχαρη. Στη σουρεαλιστική καμπάνια η Miley γιορτάζει τη δύναμη της έκφρασης και ερμηνεύει το τραγούδι Delicious.

 

Courtesy of Gucci

 

“Τα αρώματα είναι εξερευνήσεις και τα λουλούδια, συγκεκριμένα, αντιπροσωπεύουν έναν κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων. Το άρωμα του Gardenia είναι ασυνήθιστο, αισθησιακό και έντονο. Ήθελα να χτίσω έναν σουρεαλιστικό και μαγευτικό κόσμο γύρω από τη Miley Cyrus, δημιουργώντας μια παιχνιδιάρικη αντίθεση ανάμεσα στο ροκ πνεύμα της και ένα ανθισμένο σύμπαν”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

 

www.gucci.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.