Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Marseaux είναι η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην καμπάνια του Spotify για τον Οκτώβριο!

Η Marseaux είναι η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην καμπάνια του Spotify για τον Οκτώβριο!

Η νεαρή pop star Marseaux θα εκπροσωπήσει Ελλάδα και Κύπρο στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify για τον μήνα Οκτώβριο.

 

 

Κάθε μήνα το Spotify, η δημοφιλέστερη music streaming πλατφόρμα παγκοσμίως, επιλέγει μια Ελληνίδα ως global ambassador για την καμπάνια Equal, μαζί με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλο τον κόσμο. Στόχος είναι να ενισχύσει τη φωνή των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία. Για τον Οκτώβριο επιλέχθηκε η 20χρονη pop star Marseaux, η οποία μιλάει συνεχώς για τη γυναικεία αλληλεγγύη, μέσα από τη μουσική της. Μάλιστα, είναι η νεότερη τραγουδίστρια που έχει επιλεχθεί για την καμπάνια.

 

 

Τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία της Βότκα Βύσσινο και το ολοκαίνουργιο προσωπικό της album Chica. Αποτελεί μια από τις δυναμικότερες και πιο ανερχόμενες παρουσίες στην Ελλάδα. Η Marseaux πρωταγωνιστεί και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist Equal Greece και το τραγούδι της Βότκα Βύσσινο βρίσκεται στη λίστα Equal Global.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.