Home / Fashion  / Η Marni συνεργάζεται με το No Vacancy Inn για ένα αισιόδοξο καλοκαίρι

Η Marni συνεργάζεται με το No Vacancy Inn για ένα αισιόδοξο καλοκαίρι

Marni

Ο οίκος Marni ένωσε τις δυνάμεις του με το brand No Vacancy Inn για μία Kaleidoscopic collection για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

 

 

Ως μέρος του δημιουργικού προγράμματος της Marni με νέες συνεργασίες, ο οίκος μόδας ένωσε τις δυνάμεις του με το brand No Vacancy Inn. Δημιούργησαν από κοινού μία χαρούμενη συλλογή, ευχόμενοι ένα αισιόδοξο καλοκαίρι! Περιλαμβάνονται ανδρικά, γυναικεία ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα. Καινούργια fresh prints, fluid σιλουέτες και patchworks υφασμάτων σε μία σειρά που συνδυάζει διαφορετικού τύπου κομμάτια. Τα ψυχεδελικά prints κοσμούν τα ολόσωμα μαγιό, ενώ οι denim σιλουέτες αναβιώνουν με ονειρεμένα σύννεφα και ζωγραφισμένους φοίνικες. Ενώ οι denim σιλουέτες αναβιώνουν με ονειρεμένα σύννεφα και ζωγραφισμένους φοίνικες.

 

 

Αποπνέοντας μία αίσθηση νοσταλγίας για τη δεκαετία του 70, η Marni και το No Vacancy Inn collection έχει και crochet bikini tops, ελαφριά πλεκτά και rainbow-shaped φορέματα. Τα αξεσουάρ δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή. Mini Bucket τσάντες Venice και raffia Marcel με ξεφτισμένα χερούλια από σχοινί και δερμάτινα διακοσμητικά για αντίθεση. Τα δερμάτινα σανδάλια gladiator και τα λευκά αθλητικά παπούτσια Dada Bumper ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή συλλογή.

 

 

Η ζωντανή και χαρούμενη καμπάνια δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Derrick Ofosu Boateng. Οι αποχρώσεις των φωτογραφιών είναι εμπνευσμένες από τη Γκάνα, την πατρίδα του καλλιτέχνη, και την πόλη της. Άκρα που βρίσκεται στο Ισραήλ. 

 

Marni

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.