Home / Cozyhome  / Η Marie Kondo οργανώνει το σπίτι μας, με μια νέα συλλογή αποθηκευτικών ειδών

Η Marie Kondo οργανώνει το σπίτι μας, με μια νέα συλλογή αποθηκευτικών ειδών

Η Marie Kondo συνεχίζει να μας δίνει και έμπρακτα λύσεις, για τη σωστή οργάνωση των χώρων μας.

Τον τελευταίο χρόνο, λόγω της συνθήκης του εγκλεισμού, οι περισσότεροι από εμάς είχαμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με την αναδιοργάνωση και τακτοποίηση του σπιτιού μας. Για όσους δεν μπήκαν ακόμη σε αυτή τη διαδικασία, η αγαπημένη μας Marie Kondο, guru πάνω σε ζητήματα οργάνωσης και τακτοποίησης, έρχεται να μας βοηθήσει, ώστε να εφαρμόσουμε έμπρακτα τις πολύτιμες συμβουλές της.

 

Η συγγραφέας των οδηγών καλής ζωής σύμφωνα με τη μέθοδο KonMari ,  “The Life-Changing Magic of Tidying Up” και “Life-Changing Magic: A Journal: Spark Joy Every Day”, λάνσαρε τη δική της συλλογή με είδη αποθήκευσης, σε συνεργασία με το Container Store και ευελπιστεί να βάλει τη ζωή μας σε τάξη!

 

 

“Το σπίτι μας λόγω της πανδημίας έχει μετατραπεί στο γραφείο μας, στο σχολείο μας,  στο γυμναστήριό μας, στα πάντα μας.” λέει η Γιαπωνέζα guru, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσουμε χώρους καθαρούς και τακτοποιημένους. 

 

Η σειρά Container Store x KonMari περιλαμβάνει 100 διαφορετικά  προϊόντα βιώσιμου χαρακτήρα, όλα σχεδιασμένα από την Kondo, με βασικό στόχο…“To spark joy” , όπως είναι το μόττο της!

 

 

 

Η ίδια, όταν ήρθε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, και ήθελε να μάθει για την κουλτούρα οργάνωσης που ακολουθείται στη χώρα, επισκέφθηκε το συγκεκριμένο κατάστημα, για να κάνει τη δική της έρευνα. Έμεινε εντυπωσιασμένη και έκτοτε σκεφτόταν συχνά, να δημιουργήσει τη δική της σειρά σε συνεργασία με το Container Store.

 

Η συλλογή περιλαμβάνει ψάθινα καλάθια, ράφια για την οργάνωση του παιδικού δωματίου αλλά και της κουζίνας, αλλά και ένα σύστημα με θήκες πολλών χρήσεων.

 

 

Η Kondo, δηλώνει χαρούμενη για την ποιότητα των υλικών που επιλέχθηκαν αλλά και τη δυνατότητά της, να σχεδιάσει ακολουθώντας τη γιαπωνέζικη φιλοσοφία, όπως τα Hikidashi storage boxes, για τη σωστή αποθήκευση των ρούχων μέσα στα συρτάρια.

 

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της σειράς “The Container Store x KonMari ” είναι το μπαμπού, ο πηλός, οι ανακυκλώσιμες ινοσανίδες και το ξύλο. 

 

Η Kondo επιθυμεί μέσα από αυτή τη συνεργασία, να κρατήσει τους “θησαυρούς” μας ασφαλείς για τα επόμενα χρόνια, ενώ θεωρεί ότι είναι η καταλληλότερη εποχή, ξεκινώντας μια νέα χρονιά, για να βάλουμε το σπίτι μας σε τάξη. Ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, μας δίνει τα εργαλεία, ώστε το σπίτι μας να ακολουθεί τη φιλοσοφία της. This sparks joy!” Indeed…

 

Η συλλογή είναι ήδη  διαθέσιμη εδώ.

 

 

Photos: Courtesy of The Container Store

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath