Home / Fashion  / Η Maisie Williams δημιουργεί βιώσιμες τσάντες σε συνεργασία με την Coperni

Η Maisie Williams δημιουργεί βιώσιμες τσάντες σε συνεργασία με την Coperni

Η ανεξάρτητη γαλλική μόδα Coperni συνεργάζεται με την Maisie Williams, δημιουργώντας βιώσιμες τσάντες.

 

Για πρώτη φορά το γαλλικό fashion brand Coperni κάνει μία βιώσιμη στροφή προς την επιλογή εναλλακτικών υλικών. Συνεργάστηκε με την ηθοποιό Maisie Williams και δημιούργησαν μία συλλογή από βιώσιμες τσάντες. Χρησιμοποίησαν ένα διαφορετικό δερμάτινο υλικό, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Courtesy of Coperni

 

Εμπνεύστηκαν από το μήλο και την pop κουλτούρα, μέσα από τις υφές του δασικού οικοσυστήματος. Τα κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν είναι χωρίς χημικά και φτιαγμένα από ίνες που προέρχονται από υπολείμματα μήλων. Υποστηρίζουν με έναν κομψό τρόπο ότι ό,τι είναι καλό για τον πλανήτη μπορεί να είναι και όμορφο. Η συλλογή διαθέτει δύο νέα σχέδια που μπορούν να φορεθούν είτε με λουράκι είτε χωρίς. Την Crossbody Swipe Bag και τη mini εκδοχή της, στις αποχρώσεις Silver, Forest green και Berry.

Courtesy of Coperni

 

“Ο Coperni κι εγώ δουλεύουμε αθόρυβα για τη συνεργασία μας εδώ και αρκετό καιρό και είμαι τόσο περήφανη και ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιραζόμαστε αυτό που δημιουργήσαμε μαζί. Οι τσάντες είναι κατασκευασμένες από δέρμα μήλου και ελπίζω να εμπνεύσουν περισσότερους ανθρώπους να ψωνίσουν και να παράγουν με υλικά που συμβάλλουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον”, δήλωσε η ηθοποιός.

 

Courtesy of Coperni

 

“Η Maisie είναι μία πραγματική έμπνευση. Από την προσωπικότητά της μέχρι τις διάφορες δεσμεύσεις της, είναι η φωνή μιας γενιάς.θοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, περιβαλλοντολόγος. Ενσαρκώνει τις ισχυρές αξίες ενός διαφορετικού, καινοτόμου και υπεύθυνου μέλλοντος. Ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντικό να συνδημιουργήσουμε αυτές τις βιώσιμες και παιχνιδιάρικες τσάντες Coperni μαζί”, δήλωσαν οι άνθρωποι του οίκου.

 

Photo credits: Gorka Postigo

coperniparis.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.