Home / Beauty  / Η MAC Cosmetics σε προκαλεί να… Re-Τhink Pink!

Η MAC Cosmetics σε προκαλεί να… Re-Τhink Pink!

MAC rethink pink
Η MAC Cosmetics κυκλοφόρησε τη νέα, λαμπερή, ροζ συλλογή 17 κραγιόν Re-Think Pink και σε προσκαλεί να… ξανασκεφτείς το ροζ!

 

Με μία εκπληκτική νέα συλλογή, η MAC Cosmetics υπόσχεται να προσφέρει το κατάλληλο ροζ κραγιόν για τη συλλογή σου. H Re-Think Pink έρχεται για να σου προσφέρει ένα look συνδεδεμένο με την ομορφιά και την παιχνιδιάρικη διάθεση, σε μια τολμηρή και ιδιαίτερη αναβάθμιση.

 

“Η ποικιλόμορφη συλλογή από ροζ κραγιόν προσφέρει μια γκάμα επιλογών από υφές και αποχρώσεις, για να εκφράσει την κάθε σας διάθεση”, αναφέρει η senior national artist του brand, Keri Blair, μιλώντας για τη φιλοσοφία της νέας συλλογής.

 

Η Re-Think Pink συλλογή παρουσιάζει την αέναη αυτή απόχρωση μέσα από μία νέα και μοντέρνα οπτική. Ουσιαστικά, επανασχεδιάζει και επεκτείνει την υπάρχουσα “γκαρνταρόμπα” των ροζ κραγιόν της MAC.

 

Rethink Pink By mac dallasrethink pink mac cosmetics

 

Το ροζ μπορεί να είναι θηλυκό, flirty, ρομαντικό και γλυκό ή αναζωογονητικό, έντονο και δυναμικό. Μπορεί να είναι ένας χρωματικός ψίθυρος ή αντιθέτως να προσθέσει ένταση στα χείλη!

 

powder kiss lipstickDo not disturb mac cosmetics

 

Από πλήρους κάλυψης γυαλιστερά και ματ φινιρίσματα έως και διαφανείς υφές, οι ροζ αποχρώσεις των κραγιόν της Re-Think Pink συλλογής της MAC προσφέρουν μία ποικιλία αποχρώσεων, που ταιριάζουν στα χείλη όλων.

 

 

Τα Re-Think Pink της MAC θα είναι διαθέσιμα έως τις 3 Φεβρουαρίου. Τρέξε, να τα προλάβεις!

 

www.maccosmetics.com

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights