Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Lupita Nyong’o προωθεί τις ταινίες της με τον πιο stylish τρόπο!

Η Lupita Nyong’o προωθεί τις ταινίες της με τον πιο stylish τρόπο!

Lupita Nyong'o

Μέσα από τις πρεμιέρες και το press tour της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever, ανακαλύπτουμε το εκπληκτικό στυλ της Lupita Nyong’o!

 

Η Lupita Nyong’o είναι σίγουρα από τις πιο stylish παρουσίες στον κόσμο του Hollywood. Όμορφη, ταλαντούχα, με υπέροχη προσωπικότητα και με μοναδικό στυλ! Εμείς συγκεντρώσαμε τα looks της από τα red carpets στις πρεμιέρες και από το press tour της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever. Κάθε της look είναι εντυπωσιακό, με δόσεις sexiness και απίστευτα λαμπερό! Κατάφερε να ενσωματώσεις στις εμφανίσεις της και αναφορές στην ταινία και τον πολιτισμό της χώρας της!

 

Το άσπρο και το μαύρο ήταν τα χρώμα που επέλεξε περισσότερο. Μέσα από εντυπωσιακά gowns, mini φορέματα, jumpsuits ή blazers. Οι άλλες αποχρώσεις που επέλεξε ήταν το deep blue, το mint green και το gold! Μάλιστα, σε μία από τις πρεμιέρες πραγματοποίησε και ένα εκπληκτικό reveal έκπληξη. Στην αρχή εμφανίστηκε με μία μακριά κόκκινη κάπα την οποία έβγαλε στο κόκκινο χαλί και εμφάνισε το total black σύνολό της. Μέσα από τις εμφανίσεις της “κλέβουμε” ιδέες για τις βραδινές εμφανίσεις μας ή κάποιες πιο formal περιστάσεις. Κάθε της look αποδεικνύει τη δύναμη των κοσμημάτων και των αξεσουάρ για μία πετυχημένη εμφάνιση!

 

Δείτε όσες εμφανίσεις έχει πραγματοποιήσει για την καινούργια και πολύ hot ταινία της Marvel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.