Home / Fashion  / Η Louis Vuitton κυκλοφορεί την πιο fashionable ασπίδα προσώπου!

Η Louis Vuitton κυκλοφορεί την πιο fashionable ασπίδα προσώπου!

Η καθημερινή μας ζωή αλλά και η μόδα προσαρμόζονται στους νέους ρυθμούς και τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι κίνδυνοι μετάδοσης του ιού.

Οι μάσκες αποτελούν ένα must-have αξεσουάρ για το καθημερινό ντύσιμο μας. Διάσημοι οίκοι μόδας, κυκλοφόρησαν τις δικές τους μάσκες προστασίας ωστόσο ο Louis Vuitton προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και γίνεται ο πρώτος οίκος πολυτελείας που λανσάρει προστατευτική ασπίδα προσώπου! Δεν πρόκειται για μια απλή ασπίδα καθώς είναι το πιο fashionable και λειτουργικό αξεσουάρ. Η διάφανη πρόσοψη της ασπίδας σκουραίνει στο φως του ήλιου ώστε να προστατεύει όποιον την φορά και το ανεπιθύμητα έντονο φως. Είναι διακοσμημένη με χρυσές λεπτομέρειες και στα λουριά είναι χαραγμένο το logo του οίκου μόδας. 

 

 

Το γαλλικό brand ανακοίνωσε λοιπόν την κυκλοφορία της προστατευτικής ασπίδας, ως μέρoς της cruise συλλογής του για το 2021 και συνδυάζει την ασφάλεια με το εκλεπτυσμένο ντύσιμο. Το μοναδικό αξεσουάρ του οίκου θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Οκτωβρίου.

Ο οίκος Louis Vuitton από την αρχή του covid-19 έχει κινητοποιηθεί αφού κατασκεύασε ιατρικές φόρμες για τοπικά νοσοκομεία στο εργοστάσιο του ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί τα εργοστάσια αρωμάτων της για να δημιουργεί απολυμαντικά χεριών.

 

Περισσότερα για τον οίκο εδώ!

 

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein