Home / Fashion  / Η London Fashion Week θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο… online!

Η London Fashion Week θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο… online!

LFW

Μπορεί να μοιάζει αδύνατο να πραγματοποιηθούν fashion shows λόγω της παρούσας κατάστασης που έχει προκύψει με την πανδημία, όμως η βιομηχανία της μόδας οραματίζεται διαρκώς νέους τρόπους επικοινωνίας σε μια εποχή παγκόσμιας κρίσης.

 

Σήμερα το πρωί, το British Fashion Council ανακοίνωσε πως η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί στις ημερομηνίες που ήταν προγραμματισμένη, όμως αυτό θα γίνει διαδικτυακά μέσα από το londonfashionweek.co.uk.

 

lfw

Courtesy of London Fashion Week

 

Η Caroline Rush, διευθύνουσα σύμβουλος του British Fashion Council είπε στη δήλωσή της: “Δημιουργώντας μια πλατφόρμα πολιτιστικής εβδομάδας μόδας, προσαρμόζουμε την ψηφιακή καινοτομία ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας σήμερα, αλλά και σε κάτι που μπορούμε να χτίσουμε για το μέλλον. Οι σχεδιαστές θα μπορούν να μοιράζονται τις ιστορίες τους και τις συλλογές τους με μια ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα. Ελπίζουμε να δημιουργηθεί έμπνευση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.”

 

Γυναικείες και ανδρικές collection πρόκειται να συγχωνευθούν στην digital Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, μια πρόσφατη τάση που παρουσιάστηκε από μεγάλους οίκους όπως οι Burberry, Gucci και Jacquemus.

 

Το περιεχόμενο που θα μπορεί κάποιος να βρει στο site του LFW θα κυμαίνεται από ψηφιακά lookbooks, video, podcasts, ακόμα και Q&A σχεδιαστών, όλα ανάλογα με τις δυνατότητες των σχεδιαστών και των brands σε αυτή την εποχή της απομόνωσης, αλλά και της στρατηγικής που θέλουν να ακολουθήσουν.

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!