Home / Fashion  / Η Loewe holiday καμπάνια σε cozy και παιχνιδιάρικο mood

Η Loewe holiday καμπάνια σε cozy και παιχνιδιάρικο mood

Τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σας έρχονται από τη Loewe holiday 2021 καμπάνια.

 

Courtesy of Loewe

 

Διάσημοι οίκοι μάς βάζουν σε εορταστικό mood. Η Loewe μπαίνει σε cozy και playful διάθεση, μέσα από την καινούργια holiday καμπάνια. Δερμάτινα είδη και τσάντες σε παιχνιδιάρικα σχέδια, εμπνευσμένα από τον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή επίπλων C.F.A.

 

Courtesy of Loewe

 

Η φημισμένη ταπετσαρία The Owl της Voysey από το 1898 και στάμπες πουλιών εφαρμόζονται στις μάλλινες ζακέτες, καθώς και στα αξεσουάρ. Floral μοτίβα κεντημένα σε toile φορέματα και maxi παλτό συμπληρώνουν την ονειρική συλλογή.

Courtesy of Loewe

 

Για τους αγαπημένους μας το brand έχει να προτείνει και άλλα δώρα. Γούρια σε σχήμα σταφυλιού, λεμονιού, πεταλούδων και σαλιγκαριών, ενώ κυκλοφορεί και μία θήκη Airpods. Αυτά τα gifts αποτυπώνονται ως στολίδια που κρέμονται από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Courtesy of Loewe

 

Από τη συλλογή δε θα μπορούσε να λείπουν οι signature τσάντες του οίκου, όπως η Puzzle Hobo, η Flamenco και η Amazona 23.

 

Courtesy of Loewe

 

Photo credits: Tyler Mitchell

www.loewe.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.