Home / Beauty  / Η Le Lift Pro σειρά της Chanel φέρνει την επανάσταση στο skincare

Η Le Lift Pro σειρά της Chanel φέρνει την επανάσταση στο skincare

Le Lift Pro: The Architect of beauty! Η Chanel κυκλοφορεί μία νέα σειρά που εμβαθύνει στην περιποίηση του δέρματος.

Ο οίκος Chanel μελέτησε για περίπου 25 χρόνια τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου με νεανική όψη, δίνοντας έμφαση σε αυτά που συνδέονται με το νεανικό τρίγωνο. Πρόκειται για την περιοχή του προσώπου που ξεκινάει από το υψηλότερο σημείο του μάγουλου και φτάνει μέχρι την άκρη του πηγουνιού, δημιουργώντας ένα τρίγωνο, το οποίο αλλάζει ανάλογα με την ηλικία. Με βάση αυτές τις μελέτες το brand ομορφιάς δημιούργησε μία επαναστατική σειρά περιποίησης, τη Le Lift Pro.

Το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίσει είναι οι φόρμουλες που διαθέτει, οι οποίες είναι εμπλουτισμένες με ένα ισχυρό συστατικό, το ένζυμα melipona. Χάρη σε αυτό, το πρόσωπο επαναπροσδιορίζεται, οι αντιθέσεις εξισορροπούνται και το νεανικό τρίγωνο αποκαθίσταται. Η σειρά αποτελείται από τρία hero pieces. Το πρώτο βήμα για το πρωτόκολλο περιποίησης της επιδερμίδας είναι το serum CONCENTRÉ CONTOURS. Διορθώνει, επαναπροσδιορίζει και σφίγγει την επιδερμίδα.

Η Le Lift Pro κρέμα έρχεται δεύτερη και ο ρόλος της σχετίζεται με τη λείανση του δέρματος και την αντιμετώπιση των βαθιών ρυτίδων. Για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το εργαλείο μασάζ της σειράς. Ο οίκος Chanel κυκλοφορεί μία σειρά που πρόκειται να ταράξει τα δεδομένα στον κόσμο της ομορφιάς. Δοκιμάστε τη Le Lift Pro και θέστε τα θεμέλια για μία υγιή, όμορφη και νεανική επιδερμίδα!

www.chanel.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.