Home / Beauty  / Η Kylie Jenner λανσάρει διάφανο αντηλιακό

Η Kylie Jenner λανσάρει διάφανο αντηλιακό

Η Kylie Jenner λανσάρει διάφανο αντηλιακό
Το νέο αντηλιακό της Kylie Jenner έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. 

Η Kylie Jenner κυκλοφορεί μέσα από το beauty brand της, Kylie Cosmetics, ένα καινούργιο αντηλιακό που είναι μάλιστα διάφανο και έχει τη μορφή τζελ. Έχει υψηλό δείκτη προστασίας από τον ήλιο SPF 40 και περιέχει τις βιταμίνες A, C και E οι οποίες κάνουν καλό στην υγεία και φυσικά στην επιδερμίδα μας. 

 

https://www.instagram.com/p/CCZpCbSB1_0/

 

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας μόλις ανακοίνωσε στα social media πως θα κυκλοφορήσει νέο αντηλιακό, τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τους followers της να αδημονούν για το νέο λανσάρισμα. Πιο συγκεκριμένα η Kylie Jenner έγραψε: «Σας παρουσιάζω το αόρατο Broad Spectrum SPF40 Face Sunscreen. Αυτή η άχρωμη φόρμουλα είναι το ολοκαίνουργιο, τελευταίο βήμα στην καθημερινή σας ρουτίνα το οποίο προστατεύει, ενυδατώνει και είναι το τέλειο primer για makeup σας!»

 

Το αντηλιακό είναι από σήμερα διαθέσιμο στο site της Kylie Jenner

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!