Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Kylie Flavell σου συστήνεται

Η Kylie Flavell σου συστήνεται

Kylie Flavell

H Kylie Flavell, είναι μία βραβευμένη filmaker, παραγωγός, TV host για το National Geographic, TV Presenter, Youtuber, παθιασμένη storyteller και τόσα άλλα, που θα σε κάνει να μη θες να χάσεις επεισόδιο από τις σειρές της, στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα!

 

 

◊ H Kylie, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία. Ωστόσο οι παππούδες της κατάγονται από την Ελλάδα. 

 

◊ Έχει πτυχίο δημοσιογραφίας, παρόλα αυτά έχει κάνει πολλές διαφορετικές δουλειές. Aνάμεσα σε αυτές και σε ένα atelier στη Ρώμη, όπου έζησε για πολλά χρόνια.

 

 

◊ Δημιούργησε εξ ολοκλήρου τηλεοπτικές εκπομπές και συμμετείχε σε αυτές, όχι μόνο ως δημιουργός, αλλά και ως παρουσιάστρια και παραγωγός. Έχουν προβληθεί σε όλο τον κόσμο και σε αυτές, συμπεριλαμβάνονται εκπομπές, για το National Geographic Channel και το Discovery.

 

◊ Έχει κερδίσει βραβεία για ποικίλες δουλειές της, που έγιναν σε συνεργασία με επώνυμες εταιρείες ή site, όπως αυτή της διαδικτυακή σειράς Hooked Up, που έγινε κατόπιν παραγγελίας της Airbnb. 

 

 

◊  Έχει μιλήσει για τη μοναδική της προσωπική προσέγγιση στη δημιουργία ταινιών, στο φεστιβάλ των Καννών και σε άλλες διεθνείς εκδηλώσεις. 

 

 

◊ Αφού αποφοίτησε από το γυμνάσιο στα 17 της, κέρδισε μια υποτροφία γλώσσας και έτσι συνέχισε της σπουδές της στα Ιαπωνικά. Παράλληλα έζησε για πρώτη φορά μόνη στο Κόμπε της Ιαπωνίας.

 

◊ Αργότερα έζησε στη Βαρκελώνη (όπου και σπούδασε ισπανικά), στη Φλωρεντία, στο Λονδίνο, στο Ποζιτάνο στην ακτή του Αμάλφι, στο Μόντε Κάρλο, στον κόλπο του Βύρωνα, καθώς επίσης πολλά χρόνια στη Ρώμη και λίγο στη νότια Γαλλία, σε ένα χωριουδάκι στους αμπελώνες της Γερμανίας και τέλος επέστρεψε ξανά στη Φλωρεντία. Πλέον ζει και εργάζεται σε ένα χωριό της Τοσκάνης.

 

 

◊ Η έμπνευση για τα βίντεό της, προέρχεται κυρίως, από τον κλασικό και νεορεαλιστικό ιταλικό  κινηματογράφο.

 

 

◊ Πριν από λίγους μόνο μήνες, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Guido. 

 

 
Αν ψάχνεις και εσύ λίγη έμπνευση, ίσως να πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία στα βίντεο της Kylie Flavell!

Κεντρική Φωτογραφία από το Instagram.

 

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights