Home / Beauty  / Η Kylie Cosmetics μάς παρασύρει στον κόσμο του Wizard of Oz

Η Kylie Cosmetics μάς παρασύρει στον κόσμο του Wizard of Oz

Wizard of Oz Kylie Cosmetics
Η Kylie Cosmetics δε σταματά να μάς εκπλήσσει, με τις ιδιαίτερες make up συλλογές της. Η Wizard of Oz collection δημιουργήθηκε με σκοπό να μετατρέψει τα φετινά μας Χριστούγεννα σε παραμύθι!

 

Οι ιδιαίτερες make up συλλογές και συνεργασίες της Kylie Cosmetics δε σταματούν να μάς εκπλήσσουν. Μετά από την Kris Jenner collection και τη συλλογή εμπνευσμένη από τον απόλυτο χαρακτήρα της DC, Batman, η Kylie Jenner επιστρέφει δυναμικά με μία από τις πιο νοσταλγικές συλλογές. Η Wizard of Oz collection είναι εδώ με σκοπό να μετατρέψει τα φετινά μας Χριστούγεννα σε παραμύθι!

 

 

Επιδιώκοντας να ξεφύγει από τις κλασικές χριστουγεννιάτικες συλλογές, η CEO της Kylie Cosmetics,.Kylie Jenner, άντλησε έμπνευση από τον μαγικό κόσμο του Wizard of Oz. Αυτή η κλασική ταινία μάς ταξιδεύει πίσω, στο μακρινό 1939,.και δημιουργεί το απόλυτο νοσταλγικό αίσθημα των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με την Kylie, τα προϊόντα της νέας συλλογής είναι αυτά που χρειαζόμαστε για να μπούμε στο απόλυτο mood των εορτών.

 

 

Η νέα collection αποτελείται από μία ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών. Η παλέτα Wizard of Oz περιέχει 12 σκιές ματιών, ένα hihglighter και ένα ρουζ και είναι ιδανική για όλα τα glam looks των φετινών Χριστουγέννων. Matte, shimmer και μεταλλικές υφές δίνουν ένα touch… μαγείας και χρυσόσκονης στο γιορτινό μακιγιάζ μας.

 

 

Παράλληλα, η συλλογή αποτελείται από 3 matte κραγιόν. Δύο σε nude και ένα σε μία έντονη, κόκκινη απόχρωση έρχονται να καλύψουν κάθε γούστο. Ωστόσο, ο star της συλλογής είναι το κόκκινο μεταλλικό κραγιόν, που υπόσχεται να δώσει την απαραίτητη λάμψη στα εορταστικά μας looks.

 

 

 

Η συλλογή ολοκληρώνεται από τα set πινέλων προσώπου και ματιών, τα οποία έρχονται μαζί με την αντίστοιχη θήκη Wizard Of Oz.

 

 

www.kyliecosmetics.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada