Home / Good Life  / Η Krifi Caffé εγκαινίασε το πρώτο της flagship store στην Ελλάδα!

Η Krifi Caffé εγκαινίασε το πρώτο της flagship store στην Ελλάδα!

Krifi Caffé
Το αγαπημένο ιταλικό brand παραγωγής καφέ, Krifi Caffé, κατέφθασε στην Ελλάδα, με μία μοναδική εκδήλωση εορτασμού του νέου της flagship store στη Θεσσαλονίκη!

 

Η αγαπημένη εταιρεία παραγωγής και εφοδιαστική αλυσίδα Krifi Caffé, έφτασε στην Ελλάδα! Το brand, που λειτουργεί από το 1961 και έχει ταξιδέψει το όνομά του σε όλη την Ευρώπη, καταφθάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,.στην οδό Ερμού 61. Ένα εντυπωσιακό event γιόρτασε την άφιξη του νέου flagship store, με εντυπωσιακές εκπλήξεις, δώρα, live Saxophone Music & DJ.

 

Krifi Caffé

Alessandro Pardali Maofi, Επιθεωρητής Πωλήσεων & Εξαγωγών Krifi Caffé, Λήδα Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Guido Baroni, ιδιοκτήτης του brand, Νίκος Ζεϊμπέκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού.

 

To brand δεν βρίσκεται τυχαία στις κορυφαίες θέσεις παραγωγής καφέ. Ξεχωρίζει για την αριστεία της πρώτης ύλης και για τον ποιοτικό έλεγχο των εισερχόμενων προϊόντων. Για αυτό και επιλέγει τους πιο πολύτιμους κόκκους καφέ, που προέρχονται από την Κεντρική Αμερική και την Ινδία,.πραγματοποιώντας έναν ποιοτικό έλεγχο πρώτου επιπέδου. Έτσι, προσφέρει στους πελάτες του το υψηλότερο επίπεδο αριστείας, σε κάθε βήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 

Νίκος Τσιαπάρας και Μάριος Ελευθεριάδης.

 

Σε έναν εντυπωσιακό χώρο ιδιαίτερης αισθητικής, που επιμελήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης Μάριος Ελευθεριάδης, οι λάτρεις του καφέ υψηλής ποιότητας,.καθώς και οι πελάτες και φίλοι της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα διαφορετικά coffee blends.και να γνωρίσουν από κοντά την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που χρησιμοποιεί το brand στην παραγωγή του καφέ. Παράλληλα, μπορούσαν να απολαύσουν διάφορα εδέσματα της ιταλικής κουζίνας και welcome drinks.

 

Krifi Caffé

Mauro Baroni, ιδιοκτήτης Krifi Caffe, Alessandra Guidetti, Guido Baroni, ιδιοκτήτης Krifi Caffe, Alessandro Pardali Maofi, Επιθεωρητής Πωλήσεων & Εξαγωγών Krifi Caffe.

 

Στο event παρευρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Mauro Baroni και Guido Baroni, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων & Εξαγωγών Alessandro Pardalis Maofi, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού, Νικόλαος Ζεϊμπέκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΚΜ, Νικόλαος Τζόλλας,.επιχειρηματίες και φίλοι της εταιρείας,.καθώς και γνωστοί δημοσιογράφοι και influencers της Θεσσαλονίκης.

 

www.krifi.it

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada