Home / Fashion  / Η Katy Perry κυκλοφορεί την ανοιξιάτικη shoe συλλογή της!

Η Katy Perry κυκλοφορεί την ανοιξιάτικη shoe συλλογή της!

Katy Perry

Η Grammy nominated μουσικός Katy Perry κυκλοφορεί την καινούργια συλλογή υποδημάτων της επωνυμίας Katy Perry Collections.

 

Η επωνυμία Katy Perry Collections μπορεί να είχε αρχίσει να φεύγει από το προσκήνιο, αλλά η Katy Perry την επανέφερε με έναν καταπληκτικό τρόπο. Το brand και η μουσικός επέστρεψαν με μία φρέσκια και εντυπωσιακή συλλογή, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι. Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της αποτελείται από 19 στυλ υποδημάτων που χωρίζονται σε δύο θέματα: floral και παραλία. Γόβες, πλατφόρμες, kitten heels, loafers, σανδάλια, sneakers και wedges, σε μεγάλο ποσοστό από vegan δέρμα. Κομμάτια ιδιαίτερα και κομψά που ταιριάζουν με κάθε στυλ και προσφέρουν άνεση.

 

 

“Είχα την ευκαιρία είτε να αφήσω την επωνυμία μου να ξεθωριάζει σιγά σιγά στο τίποτα, είτε να ανταποκριθώ στην πρόκληση και να στοιχηματίσω στον εαυτό μου, όπως κάνω τις περισσότερες φορές. Και απλώς να αναβαθμίσω το παιχνίδι και να κάνω πραγματικά αυτό που λέω και ονειρεύομαι. Θέλω να γίνω αυτό το αφεντικό!”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

 

 

“Η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή, όταν όλα αρχίζουν να ξαναζωντανεύουν. Γι’ αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη με αυτήν τη συλλογή. Είμαι fan του ήλιου και είμαι κορίτσι από την Καλιφόρνια. Θέλω να κάνω πεντικιούρ και θέλω να αφήσω τα πόδια μου να αναπνέουν. Ώστε να δείχνουν απίστευτα χαριτωμένα με τα καινούργια μου σχέδια. Οτιδήποτε με θέμα το Πάσχα είναι το vibe μου”, συνέχισε.

 

www.katyperrycollections.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.