Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Kaia Gerber απογειώνει το street style look

Η Kaia Gerber απογειώνει το street style look

Η Kaia Gerber απογειώνει το street style look
Η Kaia Gerber είναι η μούσα του streetstyle look. 

Η όμορφη Kaia Gerber σε μία από τις τελευταίες τις καθημερινές εμφανίσεις, εθεάθη με το απόλυτο street style look. Το μοντέλο που έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά του- στα μόλις 18 της χρόνια- στον fashion κόσμο κάνει συνήθως stylish εμφανίσεις, ενώ δεν φοβάται να πειραματιστεί με διαφορετικά fashion concepts. 

 

Στην τελευταία της βόλτα στη Νέα Υόρκη, υιοθέτησε με τον καλύτερο τρόπο την street style προσέγγιση, επιλέγοντας κομμάτια που είναι αφενός πολύ άνετα και αφετέρου δημιουργούν ένα μοντέρνο casual look. Και εκτός από αυτό, μας θύμισαν πολύ το στυλ του κωμικού ηθοποιού του Saturday Night Live, Pete Davidson, με τον οποίο φημολογείται έντονα πως έχουν σχέση. Η φωτογραφία για τις ομοιότητες του στυλ τους παρακάτω μιλά από μόνη της…

 

Η Kaia Gerber απογειώνει το street style look

 

Ας μιλήσουμε τώρα για τα fashion details. Τα βασικά items που επέλεξε για την εμφάνισή της, η όμορφη Kaia, ήταν ένα μαύρο φαρδύ hoodie με κουκούλα, ένα καρό μπλε jacket επίσης σε φαρδιά γραμμή και ένα μαύρο κολάν. Ολοκλήρωσε το look της με νεανικά αθλητικά και μαύρες αθλητικές κάλτσες, λευκό σκουφάκι και μαύρα γυαλιά ηλίου. Συνδυασμός άνεσης και updated fashion, η εμφάνιση της Kaia Gerber είναι ιδανική για τις χαλαρές και συνάμα στυλάτες εξόδους μας. 

 

Η Kaia Gerber απογειώνει το street style look

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!