Home / Lifestyle  / Η Julia Roberts στο μικροσκόπιο!

Η Julia Roberts στο μικροσκόπιο!

3 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Julia Roberts!

H εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια του Pretty Woman, Julia Roberts, μετρά στο βιογραφικό της σπουδαίους ρόλους σε ταινίες που έχουν γίνει παγκόσμιες επιτυχίες. Κάτοχος ενός χρυσού αγαλματιδίου για την αξεπέραστη ερμηνεία της στην ταινία Erin Brockovich, τη φετινή σεζόν αποφάσισε να μας εντυπωσιάσει πρωταγωνιστώντας στην τηλεοπτική σειρά Homecoming, ακολουθώντας και άλλους αστέρες του Hollywood, μέσα από την μικρή οθόνη. Συγκεντρώσαμε 3 ενδιαφέροντα στοιχεία για τη ζωή της, που μας κάνουν να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα! 

 

Μετακόμισε στην Νέα Υόρκη για να γίνει δημοσιογράφος

Η γλυκιά ηθοποιός γεννήθηκε στην Ατλάντα της Τζόρτζια το 1967. Μετά από 4 χρόνια μετακομίζει με τους γονείς της στη Σμύρνη της Τζόρτζια όπου και αποφοιτεί από το σχολείο. Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει κτηνίατρος όμως όταν ενηλικιώθηκε, αποφάσισε να παρακολουθήσει δημοσιογραφικές σπουδές στη Νέα Υόρκη. Σύντομα τα σχέδιά της άλλαξαν και υπέκυψε στο πιο μεγάλο της όνειρο που δεν ήταν άλλο από το να ασχοληθεί με την υποκριτική. 

 

 

Είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF

Η ταλαντούχα ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται με τη UNICEF και κάνει φιλανθρωπικό έργο. Βαθιά ανθρωπίστρια, ρομαντική και με περιβαλλοντικές ανησυχίες, ελπίζει πως με τη δράση στην UNICEF και υιοθετώντας πράσινες συνήθειες, μπορεί να συνεισφέρει σε έναν καλύτερο κόσμο!

 

 

Εκτός από Όσκαρ έχει κερδίσει 3 Χρυσές Σφαίρες!

Το Χρυσό Αγαλματίδιο έγινε δικό της το 2000, όταν έπαιξε στην ταινία Erin Brockovich, για την οποία βραβεύτηκε επίσης με χρυσή σφαίρα. Ακόμη, έχει κερδίσει χρυσή σφαίρα για την ερμηνεία της στις ταινίες Pretty Woman και Steel Magnolias.

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!