Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Jennifer Lopez ανακοίνωσε τον ερχομό του ντοκιμαντέρ της!

Η Jennifer Lopez ανακοίνωσε τον ερχομό του ντοκιμαντέρ της!

Η Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez κυκλοφορεί ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, με τίτλο Halftime, σε συνεργασία με το Tribeca Festival και το Netflix.

 

Η Jennifer Lopez δίνει στους θαυμαστές της μία ματιά από τα παρασκήνια της ζωής της. Το ντοκιμαντέρ της διάσημης pop star θα έχει τίτλο Halftime και θα προβληθεί από το Netflix. Η ταινία θα επικεντρωθεί στην καριέρα της JLo και θα συμπεριλαμβάνει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της. Ανάμεσα σε αυτές θα είναι το show της στο Super Bowl Halftime Show με τη Shakira, το 2020, αλλά και η performance της στην ορκωμοσία του προέδρου Biden, το 2021.

 

 

Το ντοκιμαντέρ Halftime έχει προγραμματιστεί να σημάνει την έναρξη του φετινού Tribeca Festival. H Amanda Micheli, σκηνοθέτης του project, δήλωσε ότι είναι μεγάλη της τιμή που επιλέχθηκε τόσο από τη Jennifer, όσο και από το festival. Στις 8 Ιουνίου η Jennifer Lopez και το Halftime θα κάνουν πρεμιέρα στο Tribeca Festival και στις 14 Ιουνίου στο Netflix.

 

“Η ισχυρή αφήγηση, μέσω της μουσικής, μιας ταινίας ή ενός παιχνιδιού, μας ενθαρρύνει να αγωνιστούμε για οικουμενικές αξίες, που ενώνουν την ανθρωπότητα. Το Halftime με τη Jennifer Lopez μάς το θυμίζει αυτό. Το Tribeca Festival είναι πρόθυμο να συγκεντρώσει κοινό από όλο τον κόσμο. Σκοπός του είναι να τιμήσει τη σημασία της δημιουργικής έκφρασης και ανυπομονούμε για την έναρξή του”, δήλωσε ο ιδρυτής του, Robert De Niro.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.