Home / Wellness  / Health  / Η Janssen Ελλάδος μάς ευαισθητοποιεί για τον καρκίνο του προστάτη

Η Janssen Ελλάδος μάς ευαισθητοποιεί για τον καρκίνο του προστάτη

Janssen
Η Janssen Ελλάδος δημιουργεί μία νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του προστάτη. Με σύνθημα “Με τον προστάτη δεν αστειευόμαστε” η ενημερωτική εκστρατεία μάς καλεί να ενημερωθούμε για όλες τις πτυχές της νόσου.

 

Η Janssen with me Ελλάδος, με τη νέα της καμπάνια, μας ευαισθητοποιεί και μας ενημερώνει σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη! “Με τον προστάτη δεν αστειευόμαστε” είναι το σύνθημα αυτής της νέας εκστρατείας ενημέρωσης.

 

Η Janssen with me Ελλάδος δημιουργεί μία νέα εκστρατεία ενημέρωσης, κατά του καρκίνου του προστάτη, ενημερώνοντας το ελληνικό κοινό για όλες τις παραμέτρους της νόσου. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιείται με σκοπό να παροτρύνει όλους τους άνδρες,.όλων των ηλικιών, να ενημερωθούν για τη νόσο και να προβούν σε απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους για τον προστάτη. Με σύνθημα “Με τον προστάτη δεν αστειευόμαστε”, η εκστρατεία μάς ενημερώνει για όλες τις πτυχές της νόσου,.καθώς “η γνώση είναι δύναμη”.

 

Jannsen

 

Η νέα καμπάνια της Janssen, εκτός από ενημερωτικό σκοπό, προσπαθεί να δώσει αισιοδοξία, με τη χιουμοριστική διάθεση του Αλέξανδρου Τσουβέλα. Εξάλλου, σύμφωνα με την ενημερωτική δράση, “Με σωστή ενημέρωση, έγκαιρη διάγνωση και την κατάλληλη θεραπεία,.μπορούμε να καταπολεμήσουμε τον καρκίνο του προστάτη.” Παράλληλα, εν όψει της ενημερωτικής εκστρατείας, η Janssen πρόκειται να κοινοποιήσει τα δικά της podcasts, φιλοξενώντας ειδικούς και ασθενείς που μιλούν για την νόσο.

 

Η νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του προστάτη πραγματοποιείται υπό την.αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών.

 

www.janssenwithme.gr

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada