Home / Beauty  / Η J.Lo μας δείχνει το πιο χαριτωμένο χτένισμα για το καλοκαίρι

Η J.Lo μας δείχνει το πιο χαριτωμένο χτένισμα για το καλοκαίρι

Η J.Lo μας δείχνει το πιο χαριτωμένο χτένισμα για το καλοκαίρι
Η J.Lo μας προτείνει το τελειότερο χτένισμα για το καλοκαίρι. 

Η J.Lo μας έδειξε ξανά τον δρόμο. Όχι απλά την αγαπάμε… Την λατρεύουμε και δεν νομίζω πως χρειάζεται να το αιτιολογήσουμε. Η εκρηκτική τραγουδίστρια μας ενθουσίασε για ακόμη μία φορά με την πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. 

 

H Λατίνα σταρ μας έδειξε το πιο τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα που δεν άλλο από τα girly κοτσιδάκια και τα γλυκά baby φραντζάκια. Η όμορφη Jennifer Lopez δοκίμασε ένα hairstyle που της πάει περίφημα, την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο νέα και τη βοηθά τέλος να μην ζεσταίνεται καθώς έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά. 

 

Η J.Lo μας δείχνει το πιο χαριτωμένο χτένισμα για το καλοκαίρι

 

 

Δοκιμάστε και εσείς το υπέροχο summery χτένισμα της J.Lo και συνδυάστε το με κρεμαστά σκουλαρίκια και ήπιο make up για μία σούπερ καλοκαιρινή εμφάνιση στην πόλη ή και στην παραλία. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!