Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Irina Shayk στην τελευταία καμπάνια του Jean Paul Gautier

Η Irina Shayk στην τελευταία καμπάνια του Jean Paul Gautier

Shayk

Το supermodel Irina Shayk πρωταγωνιστεί στην καινούργια ready to wear καμπάνια του Jean Paul Gautier.

 

Ο οίκος Jean Paul Gautier κυκλοφόρησε την καινούργια του ready to wear καμπάνια, ταξιδεύοντας στη γαλλική Ριβιέρα. Μαζί του το supermodel Irina Shayk, η οποία επιλέχθηκε ως πρωταγωνίστρια της τελευταίας καμπάνιας. Το γαλλικό brand επαναπροσδιόρισε μερικά από τα πιο εμβληματικά του σχέδια με μία πιο σύγχρονη ματιά. Συνδύασε την ακαταμάχητη αγάπη για τις αρχές της δεκαετίας του 2000 με την κυριαρχία των prints σε μορφή στάμπας, από τα 90s. H καλοκαιρινή συλλογή του Jean Paul Gautier επιλέγει να υμνήσει το χρώμα με ένα ζωηρό ροζ και ένα έντονο πράσινο, σε κομμάτια έτοιμα για ταξίδια.

 

Shayk

 

Παράλληλα αποτίει φόρο τιμής και στο show Les Tatouages του 1994, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι. Το banknote print κάνει επανεμφάνιση με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Η μία εκτύπωση είναι εμπνευσμένη από το φυσικό τοπίο, φέρνοντας στο προσκήνιο τους φοίνικες. Μία άλλη επιλογή μιμείται την εμφάνιση των τατουάζ και αποτυπώνεται πάνω σε jersey print και τούλια. Έντονη εμφάνιση κάνει και το jean, σε παντελόνια και κορσέδες. Τέλος, ο οίκος έδωσε έμφαση και στο καλοκαιρινό knitwear, για τις boho και πιο δροσερές μέρες της σεζόν.

 

 

Η Irina Shayk εντυπωσιάζει για ακόμα μία φορά με έναν τρόπο που μόνο αυτή ξέρει. Ως διαχρονική μούσα του οίκου γνωρίζει πώς να δώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στην καμπάνια, έναν Jean Paul Gautier approved χαρακτήρα.

 

 

Photo Credits: Charlotte Wales

www.jeanpaulgautier.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.