Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Irina Shayk πρωταγωνιστεί στην Resort 2022 συλλογή της Self Portait

Η Irina Shayk πρωταγωνιστεί στην Resort 2022 συλλογή της Self Portait

Η τελευταία καμπάνια της Self Portrait για τη Resort 2022 συλλογή φέρει ως πρωταγωνίστρια την Irina Shayk.

 

Courtesy of Self Portrait

 

Το fashion brand με έδρα το Λονδίνο έθεσε ως πρωταγωνίστρια της Resort 2022 συλλογής του την Irina Shayk. Ο φωτογράφος Harley Weir δάνεισε στην καμπάνια το δημιουργικό του όραμα, με το supermodel να νιώθει τόσο φυσικό, εύκολο και ενστικτώδες να φοράει αυτή τη συλλογή. Ελπίζει οι γυναίκες να απολαύσουν αυτά τα ρούχα όπως τα απόλαυσε και η ίδια.

 

Courtesy of Self Portrait

 

Αυτή η συλλογή είναι γεμάτη με χαλαρές σιλουέτες, πλεκτά, jerseys και κολακευτικά φορέματα σε ουδέτερους τόνους και ζωντανές αποχρώσεις.

 

Courtesy of Self Portrait

 

“Η Irina έχει αυτή την απίστευτη φυσική ισορροπία δύναμης και θηλυκότητας. Έχει αυτή τη μεταδοτική ανεξαρτησία και αίσθηση του ποια είναι και αντιπροσωπεύει αυτές τις διαφορετικές πλευρές του τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Κάτι που ήθελα πραγματικά να αποτυπώσω με αυτήν την καμπάνια και τη συλλογή”, δήλωσε ο  Han Chong, ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής του Self-Portrait.

www.self-portrait-studio.com

 

Courtesy of Self Portrait

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.