Home / Cozyhome  / Η ILBAGNOALESSI φέρνει νέα πνοή στον σχεδιασμό του μπάνιου

Η ILBAGNOALESSI φέρνει νέα πνοή στον σχεδιασμό του μπάνιου

ILBAGNOALESSI
Η εμβληματική συλλογή ILBAGNOALESSI επιστρέφει δυναμικά, με μία πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση, αλλάζοντας τα δεδομένα στη διακόσμηση του μπάνιου. Αυτή η ανατρεπτική συλλογή είναι αποτέλεσμα συνδυασμού της εξέλιξης των υλικών και της συνεχούς τεχνολογικής έρευνας της LAUFEN. 

 

Η iconic ILBAGNOALESSI συλλογή έχει σχεδιαστεί από τον ταλαντούχο Stefano Giovannoni και αποτελεί μία από τις πιο μακροχρόνιες και επιτυχημένες high-end συλλογές της LAUFEN. Ο ιδιαίτερος αυτός σχεδιασμός, που κάνει τη συλλογή να ξεχωρίζει, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της LAUFEN και της ALESSI. Οι δύο επωνυμίες έχουν καταφέρει να επανερμηνεύσουν τα κλασικά αρχέτυπα των επίπλων μπάνιου με ρευστά και απαλά σχήματα. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν πετύχει να προσδώσουν στα αντικείμενα ένα οργανικό και, σχεδόν, γλυπτικό χαρακτήρα.

 

 

Η ILBAGNOALESSI αντιπροσωπεύει μία νέα προσέγγιση στον σχεδιασμό του μπάνιου, η οποία κατάφερε να γίνει πραγματικότητα με την αλληλεπίδραση των δύο brands. Αυτή η ολιστική ιδέα του μπάνιου – το επίκεντρο της προσέγγισης της LAUFEN – βρίσκει τη μέγιστη έκφραση σε μία τέλεια ισορροπία μεταξύ μορφής και λειτουργικότητας, σχεδιασμού και κατασκευής, ποίησης και τεχνολογικής καινοτομίας.

 

ILBAGNOALESSI

 

Η εξελικτική πορεία της ILBAGNOALESSI συμπίπτει με τη σημαντική τεχνολογική πρόοδο, που έχει σημειωθεί στον τομέα των επίπλων μπάνιου τα τελευταία χρόνια. Αυτή η συνεχιζόμενη έρευνα, που διεξήγαγε η LAUFEN στα κεραμικά, κατέστησε δυνατή τη διαμόρφωση ενός μοναδικού, εξαιρετικά ισχυρού και εύπλαστου υλικού. Έτσι, δημιουργήθηκαν τολμηρές μορφές, που θα ήταν αδιανόητες πριν από 20 χρόνια.

 

 

Παράλληλα, η ανανεωμένη συλλογή προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από έπιπλα, που ενσωματώνει υλικά τελευταίας γενιάς. Τα ντουλάπια έχουν τετραγωνισμένες γεωμετρικές γραμμές και τα συρτάρια –χωρίς χερούλια– έχουν περιθώρια σε γωνία 45 μοιρών. Τα παραπάνω προσφέρουν μια όμορφη και λειτουργική λύση.

 

ILBAGNOALESSI

 

Οι νέες ποικιλίες ξύλου και οι ζεστές, γήινες αποχρώσεις των χρωματιστών πλαστικοποιημένων εκδόσεων “παίζουν” με τις επιφάνειες stoneware. Έτσι, δημιουργούν χρωματικά εφέ και αντιπαραθέσεις υλικών εξαιρετικής φινέτσας,.που έρχονται να “δέσουν” με τα κεραμικά φωτιστικά. 

 

ILBAGNOALESSI

 

Όλες οι καινοτομίες, που προσφέρονται μέσα από τη νέα συλλογή, ανανεώνουν την εμβληματική ILBAGNOALESSI,.εισάγοντάς τη σε μία νέα εποχή.

 

www.laufen.com

www.alessi.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada