Home / Fashion  / Η H&M σε μία επαναστατική συνεργασία με τη Mugler

Η H&M σε μία επαναστατική συνεργασία με τη Mugler

Mugler
Η Η&Μ ενώνει τις δυνάμεις της με τη Mugler και δημιουργεί μία συνεργασία-ορόσημο, που υπόσχεται να αναδείξει το μοναδικό και ζωντανό πνεύμα που πρεσβεύει ο οίκος. 

 

Ακολουθώντας τις limited edition συλλογές της, όπως Moschino, Versace και Maison Margiela,.η H&M επεκτείνει τις high end συνεργασίες της, προσεγγίζοντας τη δημιουργική οπτική του οίκου Mugler. Ο οίκος Mugler κατάφερε να ξεχωρίσει και να δώσει το δικό του αποτύπωμα στον χώρο της μόδας,.μέσα από την πρωτοπορία και το ασυμβίβαστο προφίλ που εξέφραζε. Υπέρμαχος της ελευθερίας, της υψηλής αίγλης και του τολμηρού στυλ, ο Γάλλος σχεδιαστής Manfred Thierry Mugler προέβαλε, ήδη από το ξεκίνημα του οίκου του,.το 1973, το body positivity, τη ρευστότητα του φύλου, την αυτοπεποίθηση και τη μεταμόρφωση-ζητήματα που άρχισαν να θίγονται μόλις τα τελευταία χρόνια.

 

  

 
Οι συζητήσεις για αυτήν τη συνεργασία ξεκίνησαν λίγο πριν από τον θάνατο του Manfred Thierry Mugler, τον Ιανουάριο του 2022. Η συλλογή επιδιώκει να ενώσει την ιστορία του οίκου με το παρόν και το μέλλον του,.συνδέοντας τον δημιουργικό κόσμο της Mugler με τους συναρπαστικούς τρόπους με τους οποίους o νέoς Δημιουργικός Διευθυντής, Casey Cadwallader, κατάφερε να ανανεώσει τον οίκο, για να τον κάνει προσιτό στη νέα γενιά.  

 

Ann-Sofie Johansson και Casey Cadwallader

Ann-Sofie Johansson και Casey Cadwallader

 

Είμαστε περήφανοι που γιορτάζουμε την κληρονομιά του Manfred Thierry Mugler με αυτή τη συλλογή. Είχαμε όλοι την τιμή να γνωρίσουμε τον Manfred και είναι πολύ ιδιαίτερο που συμμετείχε στα αρχικά στάδια μαζί με τον Casey. Ο Casey έχει κάνει μια τόσο απίστευτη δουλειά, αποτίοντας φόρο τιμής στην ιστορία.και στο αρχείο, ενώ έκανε τη συλλογή εντελώς σύγχρονη. Με αυτόν τον τρόπο, ο οίκος έχει γίνει ένας από τους πιο καινοτόμους και συναρπαστικούς οίκους στο σύγχρονο.τοπίο της μόδας”, αναφέρει η Ann-Sofie Johansson, Δημιουργική Σύμβουλος της H&M.

 

Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι μια στιγμή της ιστορίας της μόδας – μια ευκαιρία για την παγκόσμια.κοινότητα θαυμαστών να αποκτήσει ένα κομμάτι της κληρονομιάς του brand. Ενώ η συλλογή περιλαμβάνει τόσο ανδρικά όσο και γυναικεία ενδύματα,.η ρευστότητα του φύλου κατάφερε να πρωταγωνιστήσει με ένα απροσδόκητο styling.

 

 

Είναι πραγματικά τιμή μου να συνεργάζομαι με την H&M. Η συλλογή είναι μια γιορτή για όλα όσα ορίζουν την Mugler ως οίκο και κάθε κομμάτι είναι αυθεντικό Mugler, από τα κορμάκια, που έχουν γίνει η υπογραφή μας, μέχρι και τα statement jeans. Είναι μια συλλογή που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία μας”, αναφέρει ο Casey Cadwallader.

 

www.hm.com

www.mugler.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada