Home / Good Life  / Η Hennessy μάς καλωσορίζει στη χρονιά του λαγού

Η Hennessy μάς καλωσορίζει στη χρονιά του λαγού

Hennessy
Η Hennessy μάς εισάγει, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, στο κινέζικο ημερολόγιo και στη χρονιά του λαγού, μέσα από τη συνεργασία της με τον καλλιτέχνη Yan Pei-Ming.

 

Για να καλωσορίσει το νέο έτος, η Hennessy αφοσιώθηκε στην κινέζικη κουλτούρα, με τη βοήθεια του ταλαντούχου σύγχρονου καλλιτέχνη Yan Pei-Ming. Σε αυτή τη συνέργεια πρωταγωνιστούν το κινέζικο ημερολόγιο, καθώς και η χρονιά του λαγού. Η κινέζικη παράδοση αποτυπώνεται, με τον μοναδικό τρόπο της Hennessy, μέσα σε ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης του Yan Pei-Ming,.επάνω σε 3 εμβληματικά ποτά του brand. Τα VSOP,.το XO και το Paradis είναι τα iconic κονιάκ που επιλέχθηκαν, για να πρωταγωνιστήσουν σε αυτήν τη συνεργασία.

 

Hennessy

 

Διάσημος για τα πορτρέτα ζώων και διάσημων προσωπικοτήτων του,.ο Yan Pei-Ming τιμά το έτος του λαγού με έναν μνημειώδη πίνακα, που απεικονίζει και τα 12 ζώα του ζωδιακού κύκλου. Το πραγματικό θέμα του έργου,.σημειώνει ο καλλιτέχνης, δεν είναι το ένα ή το άλλο ζώο, ούτε καν το ίδιο το κονιάκ. Αντίθετα, ο Yan Pei-Ming επικεντρώθηκε στη σύλληψη του φωτός. “Όταν κρατάς ένα μπουκάλι κονιάκ στο φως του ήλιου,.οι αποχρώσεις και η διαφάνειά του ποικίλλουν τόσο πολύ. Ήθελα να απεικονίσω το κονιάκ — αλλά είναι το φως που είναι πραγματικά το χρώμα αυτού του πίνακα”, αναφέρει ο καλλιτέχνης.

 

 

Το έργο τέχνης του, “The Great Race”, αποτελεί μια ζωντανή σύνθεση, που δείχνει τον ζωδιακό κύκλο να καλπάζει από κοινού, προκαλώντας ένα μήνυμα ελευθερίας, ένταξης και διασύνδεσης. Μάλιστα, για τη συνεργασία αυτή,.ο καλλιτέχνης “ξέφυγε” από την ασπρόμαυρη τέχνη του, εισάγοντας τον εαυτό σου σε μία νέα παλέτα,.εμπνευσμένη από τους τόνους του κονιάκ.

 

Ανακαλύψτε τη συνεργασία online, στην ιστοσελίδα της Hennessy. 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada