Home / Family  / Η Happier Than Ever kids collection της Billie Eilish θα σε κάνει να χαμογελάσεις!

Η Happier Than Ever kids collection της Billie Eilish θα σε κάνει να χαμογελάσεις!

happier than ever
Η Billie Eilish κυκλοφορεί τη νέα collection βρεφικών και παιδικών ειδών Happier Than Ever και μοιράζει χαμόγελα στους μικρούς της fans!

 

Αν εσύ ή το παιδί σου είσαι fan της Billie Eilish, τότε θα είσαι… Happier Than Ever με το release της ομώνυμης, νέας collection της δημοφιλούς ερμηνεύτριας!

 

happier than ever collection happier than ever collection

 

Στην ήδη πλούσια συλλογή του Billie Eilish shop προστέθηκε πρόσφατα η Happier Than Ever collection, με αξιολάτρευτα βρεφικά και παιδικά ρούχα, που θα δώσουν χαρά και στυλ στους μικρούς fans της!

 

new Billie Eilish clothes

 

Μετά τη δημιουργία του δικού της αρώματος, την ανακοίνωση για τη νέα αυτή collection έκανε η ίδια η Billie, μέσα από μία χαριτωμένη ανάρτηση στο IG account της. Στην cutenesss overload φωτογράφιση της συλλογής, που ανέλαβε η Καλιφορνέζα φωτογράφος Sasha Gulish, βλέπουμε την Eilish να ποζάρει χαμογελαστή ανάμεσα σε χαρούμενα παιδάκια, που φορούν τις νέες δημιουργίες της.

 

 

Hoodies, βρεφικά φορμάκια, t-shirts, sweatpants, αλλά και καλτσάκια, κουβερτάκια και beanies από 100% οργανικό βαμβάκι διατίθενται για να διαλέξεις αυτό που προτιμάς.

 

Billie Eilish hoodie

 

Την collection συμπληρώνουν cute Xmas gifts, όπως στολίδια, cookie cutters και υπέροχες χριστουγεννιάτικες κάλτσες. Εσύ ποια θα διαλέξεις, για να χαρίσεις στους αγαπημένους σου;

 

happier than ever xmas gifts

 

Ανακάλυψε εδώ όλη την υπέροχη συλλογή!

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin