Home / Beauty  / Η Gwen Stefani μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς

Η Gwen Stefani μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς

Hollaback girls! Η Gwen Stefani κυκλοφορεί το δικό της make up brand με τίτλο GXVE.

 

Μία ακόμα celebrity που μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς. Ένα επιχειρηματικό project που, πλέον, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο Holllywood. To ένα beauty ή make up brand διαδέχεται το άλλο και εμείς δεν ξέρουμε ποια επώνυμη εταιρεία να διαλέξουμε. Μετά το minimalist skin care brand της Scarlett Johansson, έρχεται και η σειρά της Gwen Stefani να φέρει τη δικιά της επιλογή στο κοινό. Δημιούργησε το GXVE, ένα make up brand σε συνεργασία με τα Sephora.

 

 

Το ιδιαίτερο και υπέροχο με αυτό το make up brand είναι η εμπειρία της Gwen Stefani. Η pop star ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως makeup artist σε διάφορα καταστήματα μακιγιάζ, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Με αυτόν τον τρόπο θα μοιραστεί την εμπειρία, τις γνώσεις, το στυλ και τη δικιά της οπτική για τον κόσμο του μακιγιάζ. Τα πρώτα αρχικά του ονόματος αναφέρονται στην GX υπογραφή της pop τραγουδίστριας. G για το όνομα και Χ για ένα φιλί.

 

 

Μέσα από sneak peak, που κυκλοφόρησαν στο Instagram, ανακαλύπτουμε ότι το brand θα περιλαμβάνει σίγουρα eyeliner και iconic κραγιόν. Τι άλλα προϊόντα έχει ετοιμάσει η Gwen Stefani; Υπόσχεται ότι θα μας συναρπάσουν!

 

 

Κυκλοφορούν σύντομα εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.