Home / Beauty  / Η Guerlain κυκλοφορεί νέα terracotta με πρωταγωνίστρια τη Sara Sampaio

Η Guerlain κυκλοφορεί νέα terracotta με πρωταγωνίστρια τη Sara Sampaio

Guerlain

Η διάσημη γαλλική εταιρεία καλλυντικών Guerlain δημιούργησε μια νέα εκπληκτική terracotta, με κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας το supermodel Sara Sampaio.

 

 Η ολοκαίνουργια και super εκπληκτική terracotta της Guerlain είναι εμπνευσμένη από το iconic και original terracotta bronzer. Με τη νέα σύνθεσή της αντικατοπτρίζει τη δέσμευση που έχει το brand απέναντι στη φύση. Χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα σε ποσοστό 96%, δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χάρη στη μεταξένια, ελαφριά και εύκολη υφή τους προσφέρει την τέλεια κάλυψη και μια χάλκινη λάμψη.

 

 

Διατίθεται σε έξι ανθεκτικές αποχρώσεις με τρεις διαφορετικούς τόνους. Light, Medium και Deep, ο καθένας σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, Cool και Warm. Η κάθε κατηγορία είναι σχεδιασμένη για ειδική προσαρμογή σε όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις εποχές. Περιλαμβάνει ορυκτές χρωστικές ουσίες και φυσικό μαροκινό λάδι. Χαρίζει στην επιδερμίδα θρεπτικά συστατικά, διατηρώντας τα επίπεδα υγρασίας για άνεση μακράς διάρκειας. Καθώς η υφή της συγχωνεύεται με το δέρμα, στοχεύει στην εξασφαλίση ενός αληθινού και τέλειου φινίρισματος.

 

 

Στη μαγευτική καμπάνια, το supermodel Sara Sampaio μας μεταφέρει σε μια μυστηριώδη έρημο. Τα χρώματα της ερήμου και της φύσης έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τις αποχρώσεις της terracotta και την ομορφιά της Sara. Από τη φύση στην επιδερμίδα σας, για ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε την μέσα από το official site.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.