Home / Beauty  / Η Foreo φέρνει το UFO 2 και σου χαρίζει την πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα

Η Foreo φέρνει το UFO 2 και σου χαρίζει την πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα

Το σουηδικό skin care brand Foreo παρουσιάζει το νέο και απόλυτο beauty tech gadget, το UFO 2 και υπόσχεται να σου χαρίσει την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι.

 

Η καλοκαιρινή skin care ρουτίνα μας πρέπει να εγγυάται ενυδάτωση, θρέψη και ανανέωση. Αυτά ακριβώς θα σου προσφέρει το νέο beauty tech gadget, το UFO 2, το οποίο έρχεται από το σουηδικό skin care brand Foreo. Η επιτυχία του κρύβεται και στον τρόπο λειτουργίας του. Συγκεκριμένα, η θερμοθεραπεία, μέσα από την υψηλή θερμοκρασία, κάνει τους πόρους να ανοίξουν και έτσι όλα τα συστατικά της μάσκας διεισδύουν, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

 

 

Παράλληλα, μπορεί να προσφέρει και κρυοθεραπεία, σφίγγοντας και ανανεώνοντας το δέρμα, αλλά και ανακουφίζοντας τις καλοκαιρινές μέρες. Η συσκευή UFO 2 διαθέτει και μια ακόμα απίστευτη λειτουργία. Προσφέρει Led light θεραπεία χάρη στην οποία περιορίζεται το στίγμα, ενισχύεται η λάμψη, επουλώνεται η επιδερμίδα, μειώνονται οι ατέλειες και απομακρύνονται τα βακτήρια.

 

Μοναδικά οφέλη που δεν έχετε ξανά δει σε μια μόνο συσκευή!  

 

www.foreo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.