Home / Fashion  / Η Fila γιορτάζει 110 χρόνια και συνεργάζεται με την Acqua di Parma

Η Fila γιορτάζει 110 χρόνια και συνεργάζεται με την Acqua di Parma

Το ιταλικό sportswear brand Fila γιορτάζει 100 χρόνια από την ίδρυση του και ενώνει τις δυνάμεις του με το brand Acqua di Parma.

 

Φέτος η Fila γιορτάζει 110 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση της! Αποφάσισε να κυκλοφορεί limited edition collections. Μετά τη συνεργασία με το brand Krost για εκπληκτικά sneakers, ενώνει τις δυνάμεις της με το brand Acqua di Parma. Το set, που δημιούργησαν, περιλαμβάνει το άρωμα Arancia di Capri και ένα αδιάβροχο Tyvek. Διατίθενται μόνο 1.100 κομμάτια.

 

Courtesy of Fila

 

Τα items έρχονται με μια συσκευασία που σχεδιάστηκε με το signature κίτρινο της Acqua και τις iconic μπλε και κόκκινες ρίγες της Fila. Και τα δύο αντικείμενα έχουν ως στόχο να παρουσιάσουν πτυχές της ταυτότητας και των δυο brand. Μέσα από κάθε συλλογή και κάθε συνεργασία τελείτε φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά του brand και την τεράστια επιρροή του στο sports wear.

 

Courtesy of Fila

 

Ανακαλύψτε τη συλλεκτική collection, μέσα από το official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.