Home / Cozyhome  / Η Fatboy δημιουργεί τα πιο διασκεδαστικά Flying Carpets

Η Fatboy δημιουργεί τα πιο διασκεδαστικά Flying Carpets

Flying Carpets
Η Fatboy μας εντυπωσιάζει πάντοτε με τις ιδιαίτερες δημιουργίες της! Αυτήν τη φορά, η συλλογή Flying Carpets έρχεται να κλέψει την παράσταση, με μοναδικά χρώματα, μοτίβα και σχέδια! 

 

Η Fatboy ξέρει ακριβώς τον τρόπο για να μας εντυπωσιάσει με τα πιο ιδιαίτερα και σύγχρονα έπιπλα και διακοσμητικά. Είναι γνωστή για τις cozy δημιουργίες της, οι οποίες ανανεώνουν τον χώρο μας, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Αυτήν τη φορά το design brand αποφάσισε να σχεδιάσει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα διακοσμητικά. Ο λόγος για τα Flying Carpets, τα οποία ήρθαν για να “ντύσουν”, με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο, κάθε γωνιά του σπιτιού μας!

 

Τα Flying Carpets της Fatboy κυκλοφορούν σε 6 μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων, οι οποίοι ταιριάζουν σε κάθε αισθητική σπιτιού. Κάθε print, το οποίο στολίζει τα χαλιά, έχει τοποθετηθεί με σκοπό να μετατρέψει το σπίτι μας στον απόλυτο χώρο διασκέδασης. Φυσικά, τα νέα χαλιά συνοδεύονται από τα αντίστοιχα μαξιλάρια, που δένουν απόλυτα με την αισθητική της συλλογής.

 

Fatboy

 

Η ποιότητα κατασκευής

Κάθε Flying Carpet είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, γεγονός που τα καθιστά ανθεκτικά στον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες. Η σύνθεσή τους, από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, καθιστά τη νέα συλλογή της Fatboy ιδανική τόσο για εσωτερική, όσο και για εξωτερική χρήση. Με αυτόν τον τρόπο, θα διατηρήσουν την άψογη εμφάνισή τους, με το πέρασμα των χρόνων.

 

 

Δημιουργούμε το δικό μας χαλί Fatboy

Η διασκέδαση συνεχίζεται με τη δημιουργία του δικού μας χαλιού! Εξαιτίας των κουμπιών, που είναι τοποθετημένα σε κάθε χαλί, μπορούμε να ενώσουμε τα Flying Carpets. Έτσι, θα δημιουργήσουμε, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, το δικό μας χαλί.

 

Flying Carpets

 

Τα ασορτί μαξιλάρια της συλλογής 

Τέλος, τα μαξιλάρια που περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή της Fatboy είναι διαθέσιμα σε 2 διαφορετικά σχήματα και διάφορα μοτίβα, τα οποία συνδυάζονται με τα χαλιά. Τα μαξιλάρια της συλλογής είναι αδιάβροχα, κάτι που τα καθιστά κατάλληλα για κάθε οικογένεια!

 

www.fatboy.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada