Home / Fashion  / Η Été του Jacquemus μας ταξιδεύει στη Γαλλική Ριβιέρα

Η Été του Jacquemus μας ταξιδεύει στη Γαλλική Ριβιέρα

Été
Ο Jacquemus καλωσορίζει το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας τη νέα του caspule συλλογή Été, σε συνεργασία με τη Saks.

 

Ο iconic designer Jacquemus συνεργάζεται με τη Saks, για τη νέα καλοκαιρινή caspule συλλογή Été. Αυτή η limited edition σειρά είναι μία ωδή στη Γαλλική Ριβιέρα, η οποία αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσης για τον Γάλλο σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus, ο οποίος μεγάλωσε στη μικρή πόλη Mallemort στη νότια Γαλλία. Πλήρως βασισμένη στην ονομασία της, η Été (καλοκαίρι).περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη σειρά με γυναικεία και ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ,.με πρωταγωνιστές το κίτρινο και τις γήινες αποχρώσεις.

 

 

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία της νέας caspule συλλογής, ο Διευθυντής Μόδας της Saks, Roopal Patel,.και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Jacquemus, Bastien Daguzan παρέθεσαν δείπνο στο Flamingo Estate, στο Los Angeles,.το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Μάλιστα, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Christine Quinn,.Benito Skinner, Amelia Gray, Rickey Thompson και Bretman Rock.

 

 

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Jacquemus, για να λανσάρουμε αυτήν την αποκλειστική.συλλογή και να τη ζωντανέψουμε στο κατάστημά μας στο Beverly Hills“, ανέφερε η Tracy Margolies, Chief Merchandising Officer της Saks. “Η μοναδική αισθητική και η καινοτόμα προσέγγιση του Jacquemus στον σχεδιασμό έχουν τοποθετήσει το brand στην πρώτη γραμμή της μόδας και γνωρίζουμε ότι τόσο το ανδρικό, όσο και το γυναικείο κοινό μας, θα λατρέψει αυτή τη limited edtition συλλογή, που αποπνέει αυτοπεποίθηση και αβίαστη κομψότητα.”

 

Été Été

 

www.jacquemus.com 

www.saks.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada