Home / Fashion  / Η Emily Ratajkowski είναι πλέον σχεδιάστρια κοσμημάτων!

Η Emily Ratajkowski είναι πλέον σχεδιάστρια κοσμημάτων!

Η Emily Ratajkowski είναι πλέον σχεδιάστρια κοσμημάτων!

Το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιός που πρόσφατα κυκλοφόρησε την δική της σειρά μαγιό με το όνομα Inamorata, συνεργάστηκε με το διάσημο brand κοσμημάτων Spinelli Kilcollin, δημιουργώντας μια πολυτελή σειρά κοσμημάτων για όλες τις γυναίκες.
 

Η Emily Ratajkowski μόλις στα 26 της χρόνια έχει καταφέρει να γίνει γνωστή από τον χώρο του μόντελινγκ και του κινηματογράφου ενώ φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά στον επιχειρηματικό κόσμο. Συνδυάζοντας την αγάπη της για τα πολυτελή κοσμήματα και τις δημιουργικές σχεδιαστικές της ανησυχίες αποφάσισε να συνεργαστεί με το επιτυχημένο brand Spinelli Kilcollin, ανοίγοντας ταυτόχρονα τα φτερά της στον επιχειρηματικό τομέα.
 

Η καινούργια συλλογή κοσμημάτων «EmRata x Spinelli Kilcollin» αποτελείται από κάποια ζευγάρια δίχρωμα σκουλαρίκια, άλλοτε στις αποχρώσεις του ροζ και του χρυσού και άλλοτε του μαύρου ασημί, από ένα υπερπολυτελές διαμαντένιο δακτυλίδι και ένα υπέροχο κολιέ 18 καρατίων. Ακόμη, τα εντυπωσιακά κοσμήματα φέρουν ονόματα από θεότητες της μυθολογίας όπως Adara, Lada, Vesta και Ayla!
 

 

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως στο κατάστημα Barneys New York αλλά και online με τις τιμές των κοσμημάτων να ξεκινούν από τις $6,000.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!