Home / Fashion  / Η Eleven the Fashion Project επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο!

Η Eleven the Fashion Project επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο!

Eleven the Fashion Project
Η έκθεση-θεσμός Eleven the Fashion Project μάς προσκαλεί για 4η φορά στο Ζάππειο Μέγαρο, αναδεικνύοντας όλα τα νέα fashion trends για τη σεζόν F/W 2023-2024!

 

Με σεβασμό στην καινοτομία, την έμπνευση, την ποιότητα και το δημιουργικό πνεύμα,.ο εμβληματικός χώρος του Ζάππειου Μέγαρου θα υποδεχτεί για 4η φορά την Eleven The Fashion Project, από 1 έως 3 Ιουλίου 2023.

 

 

Νέοι σχεδιαστές και κατασκευαστές, γνωστά brands με κλασικό ή avantgarde ύφος,.όλοι θα παρελάσουν σε μια γιορτή μόδας με πολλά happenings και θα παρουσιάσουν τις νέες χρωματικές τάσεις, τα νέα σχέδια και υφάσματα του φθινοπώρου/χειμώνα 2023-2024. Η έκθεση-θεσμός για το ελληνικό γίγνεσθαι φέρνει σε επαφή κατασκευαστές και σχεδιαστές με τα καλύτερα καταστήματα λιανικής, πολυκαταστήματα, e-shops,.showrooms, αντιπροσώπους, δημοσιογράφους μόδας και influencers.

 

 

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη στήριξη και την εξωστρέφεια των εταιρειών μόδας, μέσω της προσέλκυσης επενδυτών,.ξένων αγοραστών και διεθνών ΜΜΕ, ώστε να αναδειχθεί το «greek chic» ως σήμα κατατεθέν, καθιστώντας την Αθήνα μια ανερχόμενη πρωτεύουσα μόδας. Η Eleven the Fashion Project σας περιμένει ξανά, στις 1, 2 & 3 Ιουλίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο,.σε μία ακόμα πιο άρτια διοργάνωση!

 

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Σάββατο 1 Ιουλίου έως και Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023* 10.00 – 20.00

 

*Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου εκλογών, η έκθεση μεταφέρεται στις 8-10 Ιουλίου 2023.

 

 

www.eleven11.gr

FB: @eleventhefashionproject

IG: @eleventhefashionproject

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada