Home / Cozyhome  / Η elegant συλλογή του Tom Dixon ”Rock”!

Η elegant συλλογή του Tom Dixon ”Rock”!

Ο Tom Dixon Rock-άρει με την τελευταία του συλλογή!

Ο κορυφαίος σχεδιαστής Tom Dixon μας συστήνει τη νέα του συλλογή διακοσμητικών αντικειμένων, που με την πρώτη κίολας ματιά εντυπωσιάζει! Πρόκειται για την τελευταία του εμπνευσμένη συλλογή που φέρει τον τίτλο ”Rock” και περιλαμβάνει κηροπήγια, πιατέλες και επιφάνειες κοπής. 

Functionality meets elegance!

Τα άκρως εντυπωσιακά αντικείμενα της συλλογής υπηρετούν άψογα τη λειτουργική χρησιμότητα τους, προκαλώντας παράλληλα την αισθητική πληρότητα που μας προσφέρει η τέχνη. Ο κορυφαίος industrial designer άλλωστε, δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει θετικά με τις δημιουργίες του και να αποτελεί μια αέναη έμπνευση, καθώς τα έργα του χαρίζουν μοναδικές αισθητικές συγκινήσεις και στην συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης για το σπίτι μας. 

Design Inspiration

Πηγή έμπνευσης για την τελευταία συλλογή του σχεδιαστή αποτέλεσαν τα πολυάριθμα ταξίδια του στην Ινδία, όπου και ήρθε σε επαφή με μια ιδιαίτερη τεχνική επεξεργασίας και κατασκευής των οικιακών αντικειμένων. Τέλος, η ξεχωριστή collection ”Rock” είναι κατασκευασμένη αποκλειστικά από το αγαπημένο υλικό του σχεδιαστή, που δεν είναι άλλο από το πράσινο μάρμαρο. 

Η εκπλεπτυσμένη collection είναι διαθέσιμη στο www.tomdixon.net και στο flagship κατάστημά του στο King’s Cross στο Λονδίνο. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!