Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Doja Cat λανσάρει τη δική της σειρά ένδυσης

Η Doja Cat λανσάρει τη δική της σειρά ένδυσης

Η πετυχημένη τραγουδίστρια Doja Cat λανσάρει τη δική της σειρά ένδυσης με τίτλο It’s Giving, περιλαμβάνοντας πολλά και διαφορετικά κομμάτια.

 

Ακόμα μία επώνυμη που ιδρύει τη δική της επωνυμία. Οι περισσότερες διάσημες επιχειρούν να μπουν στον κόσμο της ομορφιάς. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, η Gigi Hadid και η Doja Cat αποφάσισαν να επενδύσουν στον κόσμο του ρουχισμού. Η rap τραγουδίστρια ιδρύει το It’s Giving και φέρνει κάτι το ιδιαίτερο. Η limited edition σειρά ένδυσης έκανε το ντεμπούτο της αυτό το σαββατοκύριακο, με κομμάτια που έδωσαν έμφαση στο λογότυπο και τα funky χρώματα. Περιλαμβάνονται crop tops, εσώρουχα, baseball hats και πολλά άλλα.

 

 

Παράλληλα, το It’s giving μάς προετοιμάζει για την επόμενη σεζόν μέσα από φανταστικά φούτερ με κουκούλα και λογότυπα. Κάθε κομμάτι καταφέρνει να αντιπροσωπεύει την αισθητική της rapper. Είναι funky, sexy, προσφέρουν άνεση και ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. Οι γάτες, αγαπημένο ζώο της Doja Cat, είναι και αυτές παρούσες στη σειρά ένδυσης. Η τραγουδίστρια φόρεσε τα κομμάτια που δημιούργησε και πρωταγωνίστησε στην καμπάνια. Μάλιστα, με αυτήν τη φωτογράφηση ανέδειξε και το καινούργιο της κούρεμα, ένα τολμηρό buzz cut. Προς το παρόν μπορείτε να κάνετε pre order των κομματιών που θα είναι διαθέσιμα, καθώς το επίσημο λανσάρισμα του It’s Giving έχει προγραμματιστεί για τις 30  Σεπτεμβρίου! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.